Octavian Vucol a fost ales noul preşedinte al Federaţiei de baschet din Moldova

Alegerile preşedintelui Federaţiei de baschet au trecut fără nicio intrigă! Singurul candidat la această funcţie, Octavian Vucol a fost votat de toţi membrii forului prezenţi la scrutin. "Aş vreau să construim un complex sportiv de baschet", şi-a anunţat primul obiectiv noul preşedinte.

"Împreună vom putea găsi surse financiare pentru cluburi, pentru copii, pentru tineret. Cea mai mare dorinţă personală pentru următorii patru ani este un complex sportiv care să aparţină Federaţiei de baschet", a mai adăugat noul preşedinte.

Veteranii baschetului moldovenesc au aşteptări mari de la Octavian Vucol şi au numit deja cele mai mari problemele cu care se va confrunta noul preşedinte.

"Marea problemă a baschetului din Moldova sunt resursele umane, antrenorii. Avem probleme mari cu baschetul feminin şi cu baschetul printre copii", a precizat selecţionerul Moldova Vasile Scutelnic.

Octavian Vucol are 36 de ani şi este fost jucător profesionist şi membru al naţionalei Moldovei. În ultima perioadă, acesta s-a aflat în afara baschetului, fiind un om de afaceri. Mandatul său de preşedinte va expira în 2017.

Sursa: http://www.publika.md/

0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная