Povestea lui Mircea Palamari, moldoveanul care a uimit la Romanii au Talent

Exportam talente in masa. Tot mai multi oameni se viseaza in alte tari pentru a putea trai din pasiunile lor. Este si cazul moldoveanului Mircea Palamari, care a reusit la Romanii au Talent sa obtina trei de „da” datorita miscarilor sale. Are visuri mari si toate sunt legate de dans.

De aproape 4 ani Mircea isi petrece jumatate din fiecare zi intre acesti pereti. Invata mai multe tinere sa se miste ca el. Desi ar parea ciudat ca in grupa are doar fete, Mircea vine si cu o explicatie.

Anterior tanarul de 19 ani a dansat sub ritmuri de muzica populara, iar mai tarziu a descoperit marea sa pasiune pentru hip hop si R&B.

Pe langa lectiile sale de dans, acesta mai face parte dintr-un colectiv de baieti si in fiecare zi se antreneaza alaturi de grupul sau cu care merge in concerte. In studioul in care repeta, peretii sunt plini de diplomele lui, de care Mircea este foarte mandru. 

Chiar daca reuseste sa faca ceva bani pentru a se intretine, tanarul spune ca in Moldova, pentru a face acest sport este nevoie de un sprijin financiar mare. Asa ca dansatorul vrea sa se mute in strainatate.

Desi face marketing, Mircea spune ca viitorul lui are acum linia dansului, iar cel mai mare scop al sau este sa impresioneze in semifinala Romanii au Talent. 

Sursa: http://www.protv.md/

1 коммент. Добавить
Johnny-Woolf 18 ноября 2014, 22:19 block
Johnny-Woolf
Johnny-Woolf
18 ноября 2014, 22:19

Молодец.

0
вперед →
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная