Astăzi se dispută meciurile din penultima etapă a Diviziei Naţionale


Astăzi se joacă partidele din penultima rundă a Campionatului Naţional. Finalul de campionat în Divizia Naţională nu mai reprezintă interes decât la desemnarea vice-campioanei, iar pentru acest titlu se luptă Dacia Chişinău şi FC Tiraspol.

Este important de precizat că această luptă este "dirijată" de FC Zimbru. Cu două etape înainte de finalul sezonului, Dacia este pe locul al doilea cu 65 de puncte, în timp ce FC Tiraspol este pe trei cu 61 de puncte.

În penultima etapă, Dacia va juca cu Zimbru, de la ora 18:00, la Chişinău, iar în ultima etapă, 31 mai, FC Tiraspol va juca cu Zimbru, tot la Chişinău. În acest joc neutru intră şi FC Costuleni, care va juca în ultima etapă cu Dacia.

Rezultatul meciului dintre Dacia şi Zimbru, cât şi cel al meciului FC Tiraspol vs Olimpia, de mâine, de la Ternovca, ora 18:00, pot decide totul. 

Campioana Moldovei a devenit matematic Sheriff Tiraspol, iar echipele care vor părăsi Divizia Naţională sunt Iskra Stal Râbniţa şi Nistru Otaci. Echipele care vor veni în Divizia Naţională, cel mai probabil, sunt Veris Chişinău şi Saxan Ceadîr Lunga.

Meciurile rundei, toate de la ora 18:00:
Dacia vs Zimbru, la Chişinău
Speranţa vs Nistru, Vadul lui Vodă
Sheriff vs Costuleni, Tiraspol
Tiraspol vs Olimpia, Ternovca
Rapid vs Academia, Ghidighici
Milsami vs Iskra, 3-0 la masa verde


0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная