Echipa Zimbru are un nou antrenor. Află cine este


Sergiu Cleşcenco este noul antrenor al formaţiei Zimbru Chişinău! Fostul internaţional moldovean a fost numit antrenor principal al "galben-verzilor" cu şase etape înainte de finalul campionatului şi are ca obiectivformarea unei echipe competente pentru sezonul următor.

Sergiu Cleşcenco a semnat cu Zimbru un contract valabil pe un an şi jumătate. Acesta va fi cel de-al patrulea antrenor principal al "galben-verzilor" din acest sezon, după Oleg Bejenar, Oleg Fistican şi Serghei Dubrovin.

"Primul obiectiv este de a forma un colectiv bun pentru sezonul următor. Obiective mari în campionat nu mai avem, deoarece pentru cupele europene nu putem să ne luptăm. Dacă vom ajunge până pe locul cinci, va fi foarte bine", a declarat Sergiu Cleşcenco.

Sergiu Cleşcenco a avut o carieră de vis la Zimbru în calitate de fotbalist. În anii 90, acesta a devenit de şapte ori campion al Moldovei.

În calitate de antrenor, Cleşcenco a condus naţionalele de juniori Under-17 şi Under-19, iar în sezonul 2011-2012 a stat pe banca tehnică a formaţiei Milsami Orhei, cu care a cucerit Cupa şi Supercupa Moldovei. În ultimele două luni, Cleşcenco a fost adjunctul directorului general al Zimbrului, Igor Oprea.

Zimbru Chişinău are parte de unul dintre cele mai slabe sezoane din istoria clubului. "Galben-verzii" ocupă locul 8 în Divizia Naţională şi au fost eliminaţi în sferturile de finală ale Cupei Moldovei.


0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная