FC Dacia pregăteşte o nouă acţiune caritabilă, la Rezina


Clubul de fotbal Dacia Chişinău iese din nou la rampă cu fapte măreţe. După ce an de an, la sărbătorile de crăciun sau pascale, a ajutat copii de la mai multe grădiniţe, sau au organizat turnee de fotbal între administraţia clubului, antrenori, jucători, fani, unde au adunat mijloace financiare pentru a ajuta alţi copii, acum, Dacia pregăteşte o nouă acţiune de suport.

Împreună cu partenerul său, Dacia va organiza un turneu de fotbal, la Rezina, cu participarea copiilor cu dizabilităţi mintale de la Rezina, unde sunt încadraţi 250 de copii din 2 centre de plasament din raion.

La eveniment se vor deplasa şi vice-campionii Moldovei, fotbaliştii Daciei, care vor prezenta un Master-Class copiillor.

Vor fi patru echipe formate din jucători ai Daciei, medici ai unei companii de medicină şi copii din aceste centre, care vor juca în culorile "lupilor". Desigur, vor fi şi multe premii, care vor ajunge în final la aceşti copii, precum cadouri, echipamente sportive, echipamente ale Daciei...etc.

Directorul Comercial al FC Dacia, Corina Timofti:
"Scopul primordial al actiunii de caritate, care va fi desfasurata in data de 25 mai, impreuna cu partenerii nostri, compania Bilim Pharmaceuticals, este de a implini un vis al copiilor din aceste centre de plasament. 

Copii isi doreau sa joace un meci real de fotbal, cu jucatori profesionisti, cu atmosfera de rigoare. 

De comun acord cu administratia companiei Bilim am convenit sa confectionam pentru toti cei 220 copii echipament de joc in culorile clubului Dacia Chisinau (galben-albastru). 

In asa fel, din componenta echipelor ce vor juca in acest miniturneu, vor face parte cite 2 fotbalisti ai echipei FC Dacia Chisinau, 1 medic din compania Bilim si 4 copii din centrele sus-mentionate. 

Copiii vor beneficia si de un masterclass din partea fotbalistilor profesionisti de la Dacia, pentru cei pasionati de sportul-rege. 

Evident ca vor fi si alte surprize, pe care nu vrem sa le destainuim la moment, pentru a tine in suspans si a mari doza bucuriilor acestor copii, care au mare nevoie de afectiunea si atentia celor, din jur."

0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная