FC Veris poate scrie o nouă istorie în fotbalul moldovenesc


FC Veris Chişinău, echipă din liga a doua (Divizia A), care în ediţia 2011-2012 a jucat în liga a treia (Divizia B), ligă pe care a câştigat-o fără înfrângeri, care în acest sezon are o singură înfrângere în liga a doua, este pe cale să facă istorie în fotbalul autohton, să ajungă în preliminariile Europa League ca echipă de ligă a doua.

Echipa cu origini din Drăgăneşti s-a calificat în semifinalele Cupei Moldovei, iar astăzi, la Chişinău, Stadionul CSCT Buiucani, va juca un meci crucial pentru istoria clubului, pentru calificarea în finală, unde va întâlni Milsami Orhei, actuala deţinătoare a trofeului acestei competiţii.

În cazul în care va reuşi să treacă de Milsami, Veris va juca pe 26 mai, la Chişinău, Stadionul Zimbru, finala cu învingătoarea celeilalte semifinale, care se joacă astăzi între FC Tiraspol şi Sheriff Tiraspol.

Veris poate da lovitura dacă va reuşi calificarea în finală. Aceasta va putea ajunge chiar să joace în preliminariile Europa League, având două opţiuni la îndemână: 1) câştigă finala în faţa lui Sheriff sau FC Tiraspol; 2) pierde finala în faţa lui Sheriff, iar Sheriff câştigă şi campionatul;

0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная