Oficial! Jose Mourinho a părăsit Real Madrid; Vine Ancelotti?


 Preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, a anunţat într-o conferinţă de presă că Jose Mourinho, 50 de ani, nu mai este antrenorul lui Real Madrid. Portughezul mai avea contract pînă în 2016 şi nu va primi nici o compensaţie financiară, la sugestia sa.

"După întîlnirea Comitetului Director din această după amiază, vă pot comunica faptul că am ajuns la un acord cu Jose Mourinho pentru rezilierea contractului. Era momentul. Îi mulţumim pentru munca sa din tot acest timp. Cu ajutorul său am readus Real Madrid unde îi este locul, balanţa perioadei petrecute de el aici este pozitivă. 

Am avut o discuţie sinceră, normală, cu Mourinho, despre problemele care se pot rezolva şi cele care nu. Am ajuns la această concluzie. Nimeni nu a destituit pe nimeni, a fost o decizie de comun acord. Eu mi-aş fi dorit să continue, dar presiunea a fost prea mare şi totul are o limită. Trei ani sînt suficienţi. E foarte exigent cu sine însuşi şi ceilalţi, foarte competitiv, iar asta creează şi probleme.

Nu avem nici un acord sau precontract cu vreun posibil antrenor. Vrem să fie cineva care să ne ajute să facem un pas înainte, asta căutăm mereu. Avem stabilitate din toate punctele de vedere, nu trebuie să pierdem acest statut. Sîntem mai uniţi ca niciodată", a declarat Perez.

3 trofee a cîştigat Mourinho cu Real Madrid: titlul în 2012, Cupa în 2011, Supercupa în 2012, ajungînd şi în 3 semifinale ale Ligii Campionilor

Carlo Ancelotti este principalul favorit pentru a prelua formaţia madrilenă.

0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная