Sheriff Tiraspol este campioana Moldovei


Sheriff este din nou campioana Moldovei! Formaţia din Tiraspol şi-a asigurat titlul cu două etape înainte de final, chiar pe terenul marei rivale, Zimbru. Mai mult, Sheriff a învins Zimbru, scor 2-0, chiar în ziua în care clubul galben-verde a împlinit 66 de ani.

Marko Markovski a deschis scorul pentru Sheriff, în partida cu Zimbru, după doar cinci minute de joc. Tiraspolenii au marcat încă o dată în minutul 25. De această dată s-a evidenţiat Veaceslav Lisa.

Zimbru nu a mai fost în stare să întoarcă rezultatul, însă fanii galben-verzilor s-au revanşat în tribune. Mai întâi, au fost afişate câteva mesaje la adresa Federaţiei, iar mai apoi aceştia au făcut şi un adevărat spectacol pirotehnic.

Scor final, 0-2. Sheriff şi-a asigurat, astfel, titlul cu două etape înainte de final, chiar în ziua în care Zimbru a împlinit 66 de ani de la fondare.

"Pentru noi nu contează cu cine jucăm, cine are sărbătoare, noi ieşim să câştigăm cele trei puncte. Ne pregătim de vacanţă. Stranierii cred că vor pleca deja acasă. Vom termina campionatul cu cei care vor rămâne", a declarat jucătorul Sheriff, Alexandru Onica.

Zimbru a rămas pe locul şase în clasament şi riscă să obţină cel mai prost rezultat la final de sezon de după independenţă.

"Este neplăcut un pic. Am oferit titlul Sheriff-ului chiar pe terenul nostru. Nu am analizat toată istoria echipei Zimbru, dar este foarte neplăcut", a declarat antrenorul echipei Zimbru, Sergiu Cleşcenco.

Acesta a fost cel de-al 12-lea titlu pentru Sheriff Tiraspol şi al doilea câştigat consecutiv.


0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная