Un băiat de 12 ani din China a devenit cel mai tânăr jucător de golf care s-a calificat la Turul European


Un nou record sportiv pentru China! Un jucător de golf de doar 12 ani a intrat în istoria acestui gen de sport după ce s-a calificat la Turul European. Sportivul nu se opreşte aici şi are ca obiectiv să ajungă la fel de titrat ca şi Tiger Woods.

Ye Wocheng, în vârstă de doar 12 ani, a devenit cel mai tânăr jucător care s-a calificat la Turul European. Sportivul, care a făcut primii paşi în acest sport la patru ani, a obţinut un loc în elita golfului mondial după evoluţia de succes de la Volvo China Open.

"În 2010 am plecat în SUA ca să particip la un turneu pentru juniori şi am obţinut un rezultat bun. Atunci mi-am dat seama că am talent la golf şi mi-am pus ca scop să devin un jucător de top, ca Tiger Woods", a declarat jucătorul. 

Deşi au rămas surprinşi de asemenea performanţă, adversarii lui Wocheng spun că acest rezultat are şi o explicaţie.

"Viitorul aparţine unor astfel de sportivi, sportivi foarte tineri. Dar şi China a început să joace mai mult golf. De accea, se vor descoperi mai multe talente ca el", au spus jucătorul la European Tour, Alvaro Quiros. 

Primul turneu oficial de golf din China a fost inaugurat abia în 1984.Însă, o dată cu dezvoltarea economică a ţării, golful a devenit unul dintre cele mai practicate genuri de sport în cel mai populat stat din lume


0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная