Moldovenii au UIMIT arabii.


Moldovenii au cucerit Emiratele Arabe Unite, chiar dacă nimeni de acolo nu ştia unde se află Moldova. Alexei Strechie a revenit acasă cumedalia de argint cucerită la turneul internaţional de Jiu Jitsu brazilian din Abu Dhabi.

Alexei Strechie, care a cucerit medalia de argint la turneul internaţional Abu Dhabi World Pro, s-a confruntat nu doar cu adversarii, dar şi cu problema de a explica celorlalţi participanţi unde se află Moldova.

"Nu mă credeau că există aşa ceva. Apoi le spuneam de Ucraina, România, atunci înţelegeau. Dar nimic nu e imposibil. Suntem şi noi la un nivel mondial. Am plecat singur şi m-am întors cu o medalie", a declarat Strechie.

Antrenorul a declarat că a fost impresionat nu doar de performanţa elevului său, dar şi de medalia obţinută.

"Este chiar poleită cu argint spre deosebire de alte medalii care se dau la competiţii de acest gen. Şi însuşi forma este deosebită. Este foarte mare şi grea. Am ajuns la cel mai prestigios turneu de Jiu Jitsu Brazilian. Am adus tricolorul pe podium. Un eveniment istoric după părerea mea", a spus antrenorul Ion Vartic.

Alexei Strechie a devenit primul moldovean care a reuşit o asemenea performanţă la nivel internaţional, la doar câţiva ani de la apariţia acestui gen de lupte în Moldova.


0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная