Politicieni, artişti, olimpici şi jurnalişti, concurs de canotaj


Comitetul Naţional Olimpic pregăteşte o cursă inedită de canotaj pentru ziua de sâmbătă, în centrul capitalei, când va fi sărbătorită Ziua Olimpică.

În concurs vor intra patru echipe, formate din politicieni, artişti, jurnalişti şi desigur din medaliaţii olimpici ai Moldovei. Între numele importante care vor lua parte la concurs se numără Iurie Leancă, Natalia Gordienco, Vlad Filat, Adrian Ursu, Nicolae Juravschi, Nata Albot, Tatiana Cerga, Zalina Marghieva, Liliana Palihovici, Larisa Popova, Octavian Ţîcu...

Cursa va fi pe bază de simulatoare, chiar pe o scenă din Piaţa Marii Adunări Naţionale, sâmbătă, cu începere de la ora 10:00, sub comentariile lui Andrei Porubin şi Mihai Burciu.

După cursa de canotaj va avea loc ceremonia de deschidere a marelui eveniment, Ziua Olimpică, care va fi urmată de Cursa Olimpică 2013, pe o distanţă de 3,5 km, unde vor lua loc peste 10 000 de participanţi.

De la ora 12.00, după finalizarea şi premierea celor care au luat parte la cursă, în scenă va intra Aliona Moon şi Paşa Parfeni, care au reprezentat Moldova la Eurovizion 2013.

0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная