Novak Djokovic s-a calificat în sferturile de finală la Mastersul de la Roma


Partide spectaculoase la turneul de tenis de la Roma. Novak Djokovic s-a calificat în sferturile de finală la Mastersul de la Roma, după ce l-a eliminat în două seturi pe ucraineanul Alexandr Dolgopolov. Principalul favorit al competiţiei s-a impus în două seturi cu 6:1, 6:4. 

În sferturi, Djokovic va juca cu cehul Tomas Berdych, care l-a eliminat pe sud-africanul Kevin Anderson cu 7:5, 6:2. Djokovic şi Berdych s-au întâlnit pe teren de 14 ori, iar 13 partide s-au încheiat cu victoria sârbului.

Rafael Nadal s-a calificat şi el în sferturi, după ce a tremurat serios în faţa lui Ernests Gulbis. Letonul şi-a adjudecat primul set, 6:1, însă Nadal şi-a revenit şi s-a impus la final cu 1:6, 7:5, 6:4. În runda următoare,câştigătorul Mastersului de la Madrid va juca cu un alt spaniol, David Ferrer. 

Elveţianul Roger Federer a avut nevoie de doar 63 de minute pentru a-l învinge pe francezul Gilles Simon. Numărul trei mondial a predat o adevărată lecţie de tenis şi la finalul partidei s-a impus clar cu 6:1, 6:2.

Francezul Benoit Paire a realizat marea surpriză pe zgura italiană. Jucătorul din Hexagon l-a eliminat pe argentinianul Juan Martin Del Potro în două seturi, scor 6:4, 7:5.

0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная