Premieră! Novak Djokovic a câştigat turneul de tenis pe zgură de la Monte Carlo


Novak Djokovic a oprit supremaţia lui Rafael Nadal la turneul de la Monte Carlo! Sârbul l-a învins în finală pe Nadal, câştigătorul ultimelor opt ediţii, în două seturi, 6-2 7-6.

Djokovic a început foarte bine meciul cu Nadal din finala de la Monte Carlo. Acesta a câştigat primul set cu 6-2, după ce la un moment dat conducea cu 5-0. Nadal şi-a revenit în setul secund, când a preluat conducerea cu 4-2, însă liderul mondial a egalat şi câştigătorul s-a decis la tie-break, unde Nole nu i-a dat nicio şansă "regelui zgurei" şi s-a impus cu 7-1.

Djokovic a câştigat astfel în premieră la Monte Carlo şi a pus capăt invincibilităţii incredibile a lui Nadal, învingător la ultimele opt ediţii ale acestui turneu. Sârbul este doar al doilea jucător care îl învinge pe Nadal la Monte Carlo, după argentinianul Guillermo Coria în 2003, când spaniolul avea 16 ani. Nadal a rămas cu 46 de victorii consecutivela Monte Carlo.

Acesta este al treilea titlu din acest sezon pentru liderul mondial, după ce şi-a adjudecat primul Mare Şlem al anului, Australian Open şi turneul de la Dubai.


0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная