Finala campionatului Moldovei la volei masculin începe azi!


Azi, 30 martie, începe primul meci din marea finală a campionatului Moldovei la volei masculin. La fel ca în ediția precedentă în finala competiției se vor întâlni echipele Dinamo MAI Chișinău și Dinamo Tiraspol. Echipa din capitală este campioana en-titre și deținătoarea Cupei Moldovei 2012.


Dinamo Chișinău fără înfrângere aproape de un an

Dinamo Chișinău suferea ultima înfrângere în competițiile naționale aproape acum un an în luna aprilie, în fața echipei Dinamo Tiraspol în super finala sezonului 2011-2012. De atunci nici o echipă din Moldova nu a reușit să învingă echipa din Chișinău, mai mult cu atât că timp de un an de zile dinamoviștii au pierdut doar 2 seturi.

În duelul Dinamo Chișinău și Dinamo Tiraspol, în ultimele 4 meciuri a obținut victorie echipa chișinăueană, dar azi totul începe de la zero așa că fiecare echipă are șanse egale.

Dacă să ne aducem aminte de finala de anul trecut, atunci spectatorii au așteptări mari de la această finală. Dinamo Chișinău pornește ca favorită, dat fiind faptul că au avantajul terenului propriu, însă totul e posibil.

Meciul va începe la ora 13:00, la complexul sportiv “Dinamo”. Vă readuc aminte că finala mare se joacă până la 3 victorii a unei echipe, așa că vom vedea cel puțin 3 meciuri. Pentru medaliile de bronz se vor lupta Speranța Vulcănești și USM Chișinău.

Sursa: http://zagorneanu.com

0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная