loading...

Milestii Mici Wine Run 2020. Official aftermovie

If you are curious to find out how it is possible to practice sports, drink wine, honor traditions and welcome foreign guests, watch the official Milestii Mici Wine Run 2020 aftermovie

28 February, 11:402780
The Nistru banks were united by Maratonul de Craciun

Support to Confidence Building Measures Programme, which is financed by EU and implemented by UNDP on both Nistru banks involves not just conversations, planning and strategy enforcement. It also implies a possibility for the children to participate in different events

31 January, 15:004470
todayweekmonthyear
17 September, 06:28648

Cu Red Bull, vei ajunge mai repede la linia de finiș a Maratonului Chișinău

Pe 29 septembrie, în Republica Moldova se va desfășura cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Și, pentru ca participanții la competiție să nu-și piardă „aripile” în timpul cursei, compania Red Bull va evolua în calitate de partener al evenimentului. Băutura energizantă Red Bull îi va ajuta pe sportivi să-și mențină corpul și mintea în formă și să ajungă primii la linia de sosire.

Secretul realizărilor sportive „înaripate” se află în Red Bull

Red Bull este o băutură energizantă, care asigură nivelul necesar de forță și concentrare, atunci când este nevoie. Această băutură este iubită și apreciată în întreaga lume. Atunci când vor să fie siguri de victoria lor, sportivii aleg Red Bull!

Cum și când poți consuma băutura energizantă Red Bull?

Băutura Red Bull poate fi consumată oricând ai nevoie să-ți restabilești echilibrul de forțe și energie din organism. Bea această băutură înainte, în timpul și după competițiile sportive, antrenamente sau efort fizic intens.

Cu toate acestea, să nu uiți că Red Bull este o băutură funcțională, care nu este destinată pentru potolirea setei sau pentru restabilirea echilibrului de apă în organism. Aceasta înseamnă că, pe lângă Red Bull, este necesar să bei și apă.

Compoziția băuturii este complet sigură pentru organism (cafeină, taurină, vitamine din grupa B, glucoză, zaharoză și apă alpină). Dar, având în vedere că un borcan de Red Bull (250 ml) conține aceeași cantitate de cafeină ca și o cană de cafea, se recomandă să ții cont de rata zilnică de cafeină consumată.

Red Bull revigorează corpul și spiritul!

Reamintim, Maratonul Internațional Chișinău este o competiție deschisă pentru toți. Fiecare doritor poate alege și concura pe o distanță potrivită pentru sine: 42 km, 21 km, 10 km sau 5 km. Iar dacă nu ești gata să concurezi, poți participa la cursa distractivă în masă „Fun Run” de 1,5 km.

Pe 28 septembrie, în cadrul „Maratonului Chișinău”, se va desfășura competiția de alergare pentru tinerii sportivi „KIDS RUN DAY by Naturalis”.

Pentru a te înregistra la „Maratonul Internațional Chișinău”, accesează link-ul.

Mai multe informații despre eveniment pot fi găsite pe site-ul marathon.md

source link sporter.md
0

loading...

similar news