loading...

Milestii Mici Wine Run 2020. Official aftermovie

If you are curious to find out how it is possible to practice sports, drink wine, honor traditions and welcome foreign guests, watch the official Milestii Mici Wine Run 2020 aftermovie

28 February, 11:402870
The Nistru banks were united by Maratonul de Craciun

Support to Confidence Building Measures Programme, which is financed by EU and implemented by UNDP on both Nistru banks involves not just conversations, planning and strategy enforcement. It also implies a possibility for the children to participate in different events

31 January, 15:004590
17 September, 13:10839

Cum s-a petrecut al treilea antrenament pentru Maratonul Chișinău

Duminică, 15 septembrie, în parcul Valea Morilor, a avut loc al treilea antrenament de pregătire pentru Maratonul Chișinău. În cadrul cursei de duminică, Long Run, s-au desfășurat pregătirile pentru Marathon for All, distanță prevăzută pentru sportivii în scaune cu rotile. La antrenament au participat și voluntarii, care vor deveni asistenți pentru participanții la Marathon for All.

Ca de obicei, sesiunea Long Run de duminică a fost compusă din trei etape – încălzire, partea principală și recuperare. Special pentru voluntarii asistenți, a fost organizat un briefing, după care sportivii în scaune rulante, însoțiți de asistenți, au depășit o distanță de 5 km. Reamintim că voluntarii însoțitori îi vor ajuta pe participanții la Marathon for All, după caz, să depășească distanțele de cursă.

La finele antrenamentului a fost organizată o tombolă cu un premiu oferit de Puma. De această data, norocoșii care au intrat în posesia premiilor au fost: Oxana Pischanskaia, Octavian Beicu și Natalia Cernat.

Mai multe informații despre sesiunile viitoare de antrenament puteți obține prin telefon:

079996953 — Alexandra;

068004884 — Natalia.

Raportul foto despre antrenamentul petrecut îl puteți vedea aici.

source link sporter.md
0
similar news