loading...

Watch the marathon live

This Sunday, September 29, the fifth Chisinau International Marathon will be organized. This sporting celebration shall gather thousands of participants, who shall run their distance and fight for the title of “fastest runner”. The live stream of the race will be available on the official Chisinau Marathon Facebook page.

27 September, 15:53960
19 September, 08:10428

Cum se pregătește Mobiasbanca - OTP Group pentru „Chișinău Maraton”

„Chișinău International Marathon” nu este doar o cursă pentru atleții profesioniști și începători, ci și o oportunitate pentru companii de a organiza un Team Building foarte interesant și neobișnuit. Iar pentru echipa Mobiasbanca, aceasta este o oportunitate în plus de a se exprima, câștiga premii, medalii, cadouri și de a promova imaginea băncii. Angajații Mobiasbanca se pregătesc activ pentru cursă și sunt foarte încrezuți în forțele proprii. Din acest motiv, marți, 17 septembrie, aceștia au participat la un antrenament corporativ.

Antrenamentul a avut loc pe stadionul Dinamo. Antrenoarea Natalia Zbîrnea a făcut cunoștință cu participanții, a efectuat exerciții elementare de încălzire și alergare, după care angajații Mobiasbanca au parcurs distanțele în funcție de obiectivele pe care și le-au propus la „Chișinău Maraton”.

Mobiasbanca participă deja de câțiva ani la „Chișinău International Marathon”. Compania are grijă constantă de angajații săi și menține o atmosferă sănătoasă în echipă.

Organizați și dvs. un Team Building în cadrul celui de-al cincilea „Chișinău International Marathon”, care va avea loc pe 29 septembrie 2019.

Pentru a vă înregistra și a afla mai multe detalii despre competiție, accesați site-ul marathon.md.

source link sporter.md
0
similar news