loading...

Milestii Mici Wine Run 2020. Official aftermovie

If you are curious to find out how it is possible to practice sports, drink wine, honor traditions and welcome foreign guests, watch the official Milestii Mici Wine Run 2020 aftermovie

28 февраля, 11:402780
19 сентября, 08:10784

Cum se pregătește Mobiasbanca - OTP Group pentru „Chișinău Maraton”

„Chișinău International Marathon” nu este doar o cursă pentru atleții profesioniști și începători, ci și o oportunitate pentru companii de a organiza un Team Building foarte interesant și neobișnuit. Iar pentru echipa Mobiasbanca, aceasta este o oportunitate în plus de a se exprima, câștiga premii, medalii, cadouri și de a promova imaginea băncii. Angajații Mobiasbanca se pregătesc activ pentru cursă și sunt foarte încrezuți în forțele proprii. Din acest motiv, marți, 17 septembrie, aceștia au participat la un antrenament corporativ.

Antrenamentul a avut loc pe stadionul Dinamo. Antrenoarea Natalia Zbîrnea a făcut cunoștință cu participanții, a efectuat exerciții elementare de încălzire și alergare, după care angajații Mobiasbanca au parcurs distanțele în funcție de obiectivele pe care și le-au propus la „Chișinău Maraton”.

Mobiasbanca participă deja de câțiva ani la „Chișinău International Marathon”. Compania are grijă constantă de angajații săi și menține o atmosferă sănătoasă în echipă.

Organizați și dvs. un Team Building în cadrul celui de-al cincilea „Chișinău International Marathon”, care va avea loc pe 29 septembrie 2019.

Pentru a vă înregistra și a afla mai multe detalii despre competiție, accesați site-ul marathon.md.

источник sporter.md
0
Похожие новости