loading...

Milestii Mici Wine Run 2020. Official aftermovie

If you are curious to find out how it is possible to practice sports, drink wine, honor traditions and welcome foreign guests, watch the official Milestii Mici Wine Run 2020 aftermovie

28 February, 11:404250
The Nistru banks were united by Maratonul de Craciun

Support to Confidence Building Measures Programme, which is financed by EU and implemented by UNDP on both Nistru banks involves not just conversations, planning and strategy enforcement. It also implies a possibility for the children to participate in different events

31 January, 15:005940
30 December, 08:51513

Echipa Sporter vă urează un An Nou fericit!

Anul Nou este o sărbătoare importantă. Este momentul în care ne oprim și facem bilanțul. Noi, echipa Sporter, ne amintim cât de reușit a fost anul competițional, ce am izbutit să facem și ce încă mai avem de făcut.

Iar pentru sportivii și participanții la evenimentele noastre, Anul Nou este momentul în care se opresc și se uită cu mândrie la colecția lor de premii, gândindu-se ce alte medalii merită adăugate la ea.

Anume în acest moment vă dorim tuturor o experiență sportivă strălucită și memorabilă în noul an!

Vă dorim să aveți mai multe motive pentru a vă mândri de dvs. și de realizările obținute. Fie ca acest timp să devină timpul recordurilor dvs. personale și mondiale. Nu renunțați la visele dvs., chiar dacă vi se par un pic nebunești. Nu uitați de râvna și perseverența dvs., pentru ca în noul an să aveți toate șansele să vă realizați cele mai incredibile planuri!

La mulți ani, dragi sportivi! Un An Nou plin de recorduri!

source link sporter.md
0