loading...

Milestii Mici Wine Run 2020. Official aftermovie

If you are curious to find out how it is possible to practice sports, drink wine, honor traditions and welcome foreign guests, watch the official Milestii Mici Wine Run 2020 aftermovie

28 February, 11:40500
The Nistru banks were united by Maratonul de Craciun

Support to Confidence Building Measures Programme, which is financed by EU and implemented by UNDP on both Nistru banks involves not just conversations, planning and strategy enforcement. It also implies a possibility for the children to participate in different events

31 January, 15:002070
31 January, 14:58166

Maratonul de Crăciun — încă un pas spre creșterea încrederii între cele două maluri ale Nistrului

Programul “Susținerea Măsurilor de Promovare a Încrederii”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de UNDP pe ambele maluri ale Nistrului, nu înseamnă doar dialoguri la nivel înalt, elaborarea și implementarea strategiilor. Pe lângă acestea, programul mai reprezintă o oportunitate pentru copii de a participa la diferite evenimente. Un astfel de eveniment a fost cursa anuală de caritate, Maratonul de Crăciun.

Datorită implicării active a UE și UNDP, la Maratonul de Crăciun 2019 au putut participa 106 adolescenți din familii social vulnerabile și de la diverse organizații care se ocupă de probleme sociale din Transnistria și Moldova. Aceștia au avut ocazia să alerge prin centrul capitalei alături de sute de amatori ai sportului și adepți ai unui stil de viață activ.  

Evenimentul a devenit o experiență frumoasă pentru copii, și anume o cursă de trei kilometri prin centrul Chișinăului, în timpul căreia participanții au primit cadouri din partea partenerilor, totul fiind învăluit într-o atmosferă feerică de Crăciun, cu sute de suporteri, surprize frumoase și clipe minunate.

Reamintim că organizația Sporter s-a bucurat în mod repetat de sprijin din partea Uniunii Europene. De exemplu, UE a susținut organizarea Maratonului Internațional Chișinău prin intermediul “Platformei Educație și Sport”, creată în cadrul Programului „Susținerea Măsurilor de Promovare a Încrederii”.

De menționat că organizația Sporter este foarte cointeresată în accesibilitatea evenimentelor atât pentru locuitorii din dreapta Nistrului, cât și pentru cei de pe malul stâng, depunând tot efortul pentru aceasta.

Programul “Susținerea Măsurilor de Promovare a Încrederii”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de UNDP, contribuie la procesul de consolidare a încrederii între locuitorii de pe ambele maluri ale Nistrului prin implicarea reprezentanților comunităților locale, agenților economici și a societății civile în proiectele comune, care vizează dezvoltarea afacerilor și îmbunătățirea infrastructurii sociale.

 

source link craciun.md
0
similar news