loading...

Watch the marathon live

This Sunday, September 29, the fifth Chisinau International Marathon will be organized. This sporting celebration shall gather thousands of participants, who shall run their distance and fight for the title of “fastest runner”. The live stream of the race will be available on the official Chisinau Marathon Facebook page.

27 September, 15:53930
18 September, 08:11382

MAXIMUM - partener oficial în susținerea și promovarea stilului sănătos de viață

Rețeaua de magazine MAXIMUM a devenit partener oficial al celui mai așteptat eveniment sportiv din țară - Chișinău International Marathon, care se va desfășura pe 29 septembrie, în Piața Marii Adunări Naționale din capitală. 

Compania «MAXIMUM» - este reţeaua lider pe piața tehnicii electronice, de uz casnic şi digitale în Republica Moldova. Aceasta tinde să ridice nivelul de trai al populaţiei, oferind cea mai largă selecţie de branduri moderne, de înaltă calitate. Unul dintre obiectivele principale este acela de a face tehnica accesibilă pentru un număr cât mai mare de oameni. În acest scop reţeaua comercială, se extinde constant, deschizând filiale în toată țara. 

Echipa MAXIMUM contribuie zilnic la îmbunătăţirea calităţii vieţii tuturor clienţilor, acordând o atenţie deosebită tuturor aspectelor din momentul vânzării până la deservirea post-vânzare.

Confort şi accesibilitate. Comoditate cumpărătorilor  reprezintă principiul fundamental de muncă al acestei rețele comerciale. Accesibilitatea se reflectă în toate filialele MAXIMUM iar atmosfera plăcută, încăperile largi, confortabile, spațioase, afişarea deschisă a mărfurilor, posibilitatea de a testa produsele alese la faţa locului sunt elemente care îi fac pe clienți să revină ori de câte ori au nevoie. 

Deservire perfectă. Sentimentul de satisfacţie pe care clienţii îl iau cu ei după vizitarea magazinelor reprezintă un lucru esențial pentru întreg personalul companiei MAXIMUM. De aceea, la recrutarea personalului şi pregătirea lor profesională, se pune un accent deosebit pe abilităţile lor de comunicare, prietenie şi amabilitate. Angajaţii reţelei comerciale frecventează seminare de instruire, așa încât clienții să aibă parte de o deservire la nivel înalt din partea consultanților.  

Dominare pe termen lung. Compania «MAXIMUM» - este o structură stabilă de afaceri, cu o istorie bogată şi experienţă mare pe piaţă. Perspectivele pe termen lung sunt asigurate prin contracte directe cu producătorii mondiali, al căror număr este permanent în creştere. 

Cel de-al cincilea Maraton Internațional Chișinău se va desfășura pe 29 septembrie, în Piața Marii Adunări Naționale din capitală.  La competiție poate participa oricine, fie că este începător, amator sau profesionist, fiecare va putea alege una dintre distanțe: 

— Marathon by #BeActive (42 км 195 м) 

— Half marathon by Technosoft (21 км 0975 м)

— 10 km Race by Naturalis

— 5 km Race by Herbalife

– Fun Run by Iute Credit (1,5 км)

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra, accesați site-ul oficial al evenimentului: https://marathon.md/ro/Register.

source link Marathon.md
0
similar news