loading...

Milestii Mici Wine Run 2020. Official aftermovie

If you are curious to find out how it is possible to practice sports, drink wine, honor traditions and welcome foreign guests, watch the official Milestii Mici Wine Run 2020 aftermovie

28 February, 11:402870
The Nistru banks were united by Maratonul de Craciun

Support to Confidence Building Measures Programme, which is financed by EU and implemented by UNDP on both Nistru banks involves not just conversations, planning and strategy enforcement. It also implies a possibility for the children to participate in different events

31 January, 15:004590
18 September, 08:55700

Technosoft te invită să-ți depășești limitele la Maratonul Internațional Chișinău

Technosoft este partenerul titular pentru cursa de 21 km din cadrul celui mai așteptat eveniment sportiv al anului - Chișinău International Marathon 2019. 

Pentru Technosoft a devenit o frumoasă tradiție participarea dar și susținerea acestui eveniment, întrucât întreaga companie este adeptă a unui stil echilibrat de viață. 

Compania Technosoft este prezentă în Republica Moldova deja mai mult de 10 ani, iar domeniul principal de activitate este furnizarea serviciilor profesionale de dezvoltare și testare a software-urilor către companiile internaționale. Fiind în continuă ascensiune, Technosoft își motivează angajații săi să devină zilnic mai buni. 

Membrii companiei sunt conștienți că mișcarea ajută creierul să se detașeze de la rutina zilnică, de aceea organizează împreună dar și participă la multe activități sportive comune, fapt care ne ajută nu doar să se mențină în formă, dar și să consolideze relațiile cu colegii de muncă. Întreaga echipă Technosoft este mândră să facă parte a acestui superb eveniment, nu doar în calitate de sponsor, ci și de participanți.

Technosoft  vă îndeamnă cu drag și pe Dvs., pe data de 29 septembrie, să veniți în Piața Marii Adunări Naționale pentru a savura un eveniment atît de mult așteptat și pentru a vă pune la încercare propriile limite!
La competiție poate participa oricine, fie că este începător, amator sau profesionist, fiecare va putea alege una dintre distanțe: 

— Marathon by #BeActive (42 км 195 м) 

— Half marathon by Technosoft (21 км 0975 м)

— 10 km Race by Naturalis

— 5 km Race by Herbalife

– Fun Run by Iute Credit (1,5 км)

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra, accesați site-ul oficial al evenimentului: https://marathon.md/ro/Register.

source link sporter.md
0
similar news