loading...

Milestii Mici Wine Run 2020. Official aftermovie

If you are curious to find out how it is possible to practice sports, drink wine, honor traditions and welcome foreign guests, watch the official Milestii Mici Wine Run 2020 aftermovie

28 February, 11:404250
The Nistru banks were united by Maratonul de Craciun

Support to Confidence Building Measures Programme, which is financed by EU and implemented by UNDP on both Nistru banks involves not just conversations, planning and strategy enforcement. It also implies a possibility for the children to participate in different events

31 January, 15:005940
5 July, 06:17426

Fără banderola de căpitan şi rezervă! Aşa va începe Buffon sezonul la Juventus

Gianluigi Buffon a stat doar un an departe de "casă". În vara anului 2018 se despărţea de Juventus şi semna cu PSG. Acum, portarul în vârstă de 41 de ani a revenit la Torino, acolo unde a acceptat rolul de rezervă şi a refuzat tricoul cu numărul 1.

Imediat după ce a pus semnătura pe noua înţelegere cu "Bătrâna Doamnă", Buffon a transmis un mesaj tuturor.

"Bună băieţi, voiam să vă salut din nou. Sunt foarte fericit că m-am întors acasă şi că am din nou şansa să vă îmbrăţişez şi să fiu îmbrăţisat de voi. Aceasta este una dintre cele mai frumoase zile din viaţa mea. Astăzi, mi s-a confirmat că viaţa este incredibilă şi că merită să visezi", a spus legendarul portar, potrivit gazzetta.it.

Goalkeeper-ul a fost prezent la Milano, acolo unde s-a deschis un nou magazin oficial al echipei, moment în care Buffon a vorbit şi despre "noutăţile" pe care le găseşte în echipa alături de care a scris istorie în campionatul din Italia.

"Este minunat pentru că în ultimul sezon am avut posibilitatea să joc lângă Neymar şi Mbappe, iar acum va fi Cristiano Ronaldo. Cu el nu am vorbit încă din postura de colegi, doar când eram adversari. Eu nu sunt aici să strâng cât mai multe minuute sau să număr câte secunde voi fi pe teren, la Juventus este ierarhia stabilită, titular este Szczesny. Dacă va fi nevoie de mine, voi fi pregătit", a precizat Buffon, care a adăugat că nu va fi căpitan şi nici nu va purta tricoul cu numărul 1:

"Trebuie să mulţumesc pentru că Wojciech mi-a oferit imediat tricoul cu numărul 1şi Chiellini mi-a dat banderola de căpitan, dar le-am refuzat. Eu cred că tricoul cu numărul 1 la Juventus trebuie să fie al portarului titular şi sunt mândru că îl am pe Giorgio căpitan. O să am numărul 77 pentru că reprezintă istoria mea, la Parma l-am avut şi mi-a adus noroc".

Deşi obsesia suporterilor torinezi rămâne Liga Campionilor, experimentatul portar a spus că: "În viaţă şi în fotbal nu poţi începe un nou sezon gândindu-te că trebuie să câştige doar Liga Campionilor. Sunt 10 luni importante pentru a ajuns la final şi se poate întâmpla orice".

În ultimul sezon, petrecut la PSG, Gianluigi Buffon a jucat 25 de meciuri, în toate competiţiile, şi a câştigat cu parizienii titlul de campion şi Supercupa Franţei.

Campion mondial cu Italia, în 2006, Buffon mai are în palmares Cupa, Supercupa Italiei şi Cupa UEFA cu Parma, iar cu Juventus a câştigat nouă titluri în Serie A, patru Cupe şi cinci Supercupe ale Italiei. Are 176 de selecţii în naţionala Italiei.

source link Prosport.ro
0