loading...

Milestii Mici Wine Run 2020. Official aftermovie

If you are curious to find out how it is possible to practice sports, drink wine, honor traditions and welcome foreign guests, watch the official Milestii Mici Wine Run 2020 aftermovie

28 February, 11:40370
The Nistru banks were united by Maratonul de Craciun

Support to Confidence Building Measures Programme, which is financed by EU and implemented by UNDP on both Nistru banks involves not just conversations, planning and strategy enforcement. It also implies a possibility for the children to participate in different events

31 January, 15:001950
4 July, 08:31212

Gianluigi Buffon a făcut vizita medicală pentru Juventus

Gianluigi Buffon este la un pas de a reveni la Juventus. Portarul de 41 de ani face vizita medicală pentru campioana Italiei. La clinica medicală, legendarul goalkeeper a fost întâmpinat de numeroși suporteri. Buffon a renunțat să mai joace la PSG, unde a ajuns în vara anului trecut, după ce parizienii doreau să-i prelungească acordul pentru încă un sezon.

Conform cotidianului italian La Repubblica, Buffon a solicitat ca în contractul său, care va fi pe un an, să aibă o clauză specială. Portarul dorește să i se garanteze cel puțin 10 prezenţe în tricoul juventin, în sezonul 2019/2020. Dintre acestea, două în Liga Campionilor şi opt în campionat. Cu aceste opt partide în Serie A l-ar depăşi pe Paolo Maldini în topul jucătorilor cu cele mai multe prezenţe în Serie A din istorie: 647. Buffon are în acest moment 640.

Gianluigi Buffon a dezvăluit motivul pentru care a plecat de la PSG

Gianluigi Buffon a dezvăluit pentru Corriere dello Sport motivul pentru care a decis să nu rămână şi în sezonul viitor la Paris Saint-Germain.

Portarul în vârstă de 41 de ani fusese informat că va fi doar rezervă în stagiunea următoare.

“PSG mă anunţase de cinci luni că voi fi al doilea portar în sezonul viitor. Din ianuarie, am avut tot timpul pentru a mă gândi şi am ajuns la concluzia că nu este pentru mine, astfel că am renunţat la mulţi bani şi la opţiunea de a mai rămâne un an.

Dorinţa lor era absolut legitimă, de înţeles şi oferta era atractivă. Totuşi, la 41 de ani am nevoia de a avea emoţii. Emoţiile se traduc prin energie, vise, sentimentul de a face parte din ceva”, a spus Buffon.

Gianluigi Buffon a jucat 25 de meciuri pentru PSG, în toate competiţiile, şi a câştigat cu parizienii titlul de campion şi Supercupa Franţei.

Buffon a câștigat nouă titluri de campion cu Juventus

Campion mondial cu Italia, în 2006, Buffon mai are în palmares Cupa, Supercupa Italiei şi Cupa UEFA cu Parma, Cu Juventus a câștigat nouă titluri în Serie A, patru Cupe şi cinci Supercupe ale Italiei. Are 176 de selecții în naționala Italiei.

source link DigiSport.ro
0