loading...

19 June, 11:34216

Juventus face un transfer stelar! Fotbalistul a recunoscut discuţiile

Adrien Rabiot (24 de ani) este aşteptat să semneze cu Juventus în perioada imediat următoare. Mijlocaşul a recunoscut că discută cu italienii detaliile contractului şi totul se va materializa în câteva zile: ”Este adevărat, Juventus mă vrea. În acest moment există discuţii”. A menţionat mijlocaşul pentru Corriere dello Sport. Între timp, El Chiringuito a aflat şi durata înţelegerii şi salariul fotbalistului. Contract pe 5 ani şi un salariu fabulos de 7 milioane de euro.

Rabiot devine liber de contract de la 1 iulie. A refuzat să-şi prelungească înţelegerea cu PSG şi a fost, în ultimul an, foarte aproape de o înţelegere cu FC Barcelona. Totul a picat, astfel că mijlocaşul francez trebuie să-şi caute echipă. Pe lângă oferta lui Juventus, mai este dorit de Manchester United, dar din câte se pare înclină către o experienţă în Serie A. Torinezii au investit masiv în ultimele sezoane şi şi-au trasat un obiectiv clar, câştigarea Ligii Campionilor. De partea cealaltă, Manchester United se află într-o perioadă de reconstrucţie şi e greu de crezut că îşi va propune obiective mari în sezonul următor, cel puţin.

Rabiot este crescut la academia parizienilor şi a fost promovat la prima echipă în 2012. În sezonul 2012-2013, acesta a evoluat pentru Toulouse, sub formă de împrumut.

Două goluri şi două pase decisive în 20 de partide a bifat Rabiot în acest sezon pentru PSG. Şi-a trecut în C.V. şase titluri de campion, patru Cupe ale Franţei, cinci Cupe ale Ligii şi cinci Supercupe ale Franţei, în perioada petrecută la prima echipă a lui PSG. Acesta este cotat de site-urile de specialitate la 35 de milioane de euro.

source link Prosport.ro
0