RockTape became Milestii Mici Wine Run 2019 partner

RockTape became the partner of Milestii Mici Wine Run 2019, which will be held on January 20 on the territory of Milestii Mici Winery. The Milestii Mici Wine Run is the only race in Europe, the track of which lies through the underground wine cellars at about 80 m deep. The participants will have to cover a 10 km distance.

18 January, 14:12110
The Moldovenii.md supports Rubicon

On February 1 starts the third and final stage of the annual ultra-marathon relay Rubicon. In 2019, the independent portal moldovenii.md has become media partner of this event.

17 January, 11:40150
“Milestii Mici Wine Run 2019”: Sold Out!

All starter packages for the “Milestii Mici Wine Run 2019” race have been sold out! The number of competitors will exceed 350 people both from Moldova and abroad. Registration of participants who have not paid the entry fee is considered canceled.

16 January, 14:51290
Extreme athlete ran 50 km in Oymyakon at temperature -60°C

Today, January 14, Dmitri Voloshin, president of the public sports organization Sporter, extreme athlete from Moldova, took part in a charity run in the coldest place in the world — Oymyakonsky District (Sakha Republic, Russia), where temperature can drop to -71°C. This extreme run was held as part of the “Unfrozen” project.

14 January, 13:571020
11 January, 11:3566

Маррей со слезами на глазах объявил о завершении карьеры теннисиста

Энди Маррей / Getty Images

Экс-первая ракетка мира, трехкратный победитель турниров Большого шлема, двукратный олимпийский чемпион британец Энди Маррей заявил, что намерен завершить карьеру в нынешнем году из-за травмы бедра.

Когда на пресс-конференции перед Открытым чемпионатом Австралии Маррею задали вопрос, как он себя чувствует, британец признался, что "не очень", после чего прослезился и вынужден был на какое-то время покинуть зал.

"Я испытываю сильную боль на протяжении уже 20 месяцев. Я перепробовал все что мог, чтобы мое бедро стало лучше. Это не помогло. Я чувствую себя лучше, чем полгода назад, но боли все еще сильные. Это тяжело. Я собираюсь играть в Австралии. Я все еще могу играть, но не на том уровне, на котором я счастлив играть. Боль на самом деле слишком сильная, и я больше не хочу так играть", – сказал Маррей.

"В декабре я разговаривал со своей командой, я сказал, что не могу так больше продолжать, что мне нужно заканчивать. Я сказал, что постараюсь дотерпеть до Уимблдона. Там я бы хотел завершить карьеру, но я не уверен, что смогу это сделать. Я не уверен, что смогу проходить через боль еще четыре или пять месяцев", – сказал Маррей.

source link isport.ua
0