loading...

Milestii Mici Wine Run 2020. Official aftermovie

If you are curious to find out how it is possible to practice sports, drink wine, honor traditions and welcome foreign guests, watch the official Milestii Mici Wine Run 2020 aftermovie

28 February, 11:40370
The Nistru banks were united by Maratonul de Craciun

Support to Confidence Building Measures Programme, which is financed by EU and implemented by UNDP on both Nistru banks involves not just conversations, planning and strategy enforcement. It also implies a possibility for the children to participate in different events

31 January, 15:001950
16 January, 15:23357

Toate sloturile de degustare pentru Mileștii Mici Wine Run au fost vândute

Cei care doresc să participe la cursa cu cel mai neobișnuit traseu din Europa, Mileștii Mici Wine Run, mai au la dispoziție câteva zile pentru înregistrare. Toate pachetele cu degustare au fost deja vândute, iar pentru opțiunea “10 km Race” au mai rămas doar 30 de locuri.

Dacă vă plac competițiile sportive neobișnuite, atunci trebuie numaidecât să participați la această cursă. Mileștii Mici Wine Run nu constă doar în parcurgerea a 10 km prin galeriile vinicole la adâncimea de 80 m, dar și în degustarea vinurilor moldovenești legendare, care nu o singură dată au participat și au câștigat în cadrul expozițiilor internaționale. În plus, cursa ilustrează tradițiile locale de ospitalitate, pe care cu siguranță că nu le veți uita, precum și oferă posibilitatea de a privi Moldova cu alți ochi.

În acest an, Milestii Mici Wine Run va avea loc pe 9 februarie pe teritoriul combinatului de vinuri de calitate „Mileștii Mici”. Pentru a vă înregistra, accesați acest link: milesti.winerun.md.

Pentru a afla mai multe detalii, accesați site-ul oficial al evenimentului: milesti.winerun.md.

source link milesti.winerun.md
0
similar news