FAT FRUMOS Solo

PreviewImage

Carantina trece, kilogramele rămân! E timpul să te pregătești pentru sezonul estival! Începe să slăbești chiar acum, participă la maratonul FAT-> FRUMOS!

Carantina trece, kilogramele rămân! E timpul să te pregătești pentru sezonul estival! Începe să slăbești chiar acum, participă la maratonul FAT-> FRUMOS! 
Nu doar vei pierde kilogramele în plus, dar și vei menține greutatea confortabilă pentru tine. Trebuie doar să te înregistrezi, iar noi ne ocupăm de restul.


- 42 de zile de antrenament online cu diverse exerciții. Susținere din partea unui super antrenor. Nu vei putea să te dai bătut!

- În fiecare zi vei avea ceva nou de făcut, iar complexitatea va crește. Ora antrenamentelor ți-o alegi tu singur.

- În fiecare sâmbătă faci antrenament live cu un antrenor pentru a consolida rezultatele din cursul săptămânii.

- În fiecare duminică ai parte de concursuri și probe, în care poți câștiga premii valoroase, cu ajutorul eforturilor pe care le-ai depus toată săptămâna.

- Pentru fiecare săptămână primești un nou plan nutrițional de la nutriționistul nostru. Fără goji și chia, mănânci doar ce găsești în frigider!

- În fiecare săptămână participi la o lecție live cu nutriționistul despre alimentația corectă. Pune întrebări, ascultă cu atenție și află cum să-ți faci propriul meniu!

- Primești feedback din partea formatorului și nutriționistului.


Pentru fiecare sarcină îndeplinită: antrenament sau concurs - obții puncte. În finală, aceste puncte te vor ajuta să câștigi cupa maratonului și titlul de FAT FRUMOS!

Concurează cu alți participanți sau cu tine însuți, câștigă premii și ... slăbește!

Startul e pe 11 mai și o să durează pînă la 21 iunie!


Costul participării: 

un pachet FAT - FRUMOS Solo pentru 1 persoană - 800 lei

un pachet FAT - FRUMOS Tandem pentru două persoane - 1400 lei

Numărul participanților este limitat ... ca și numărul de zile până la vară! 


infoline: 078151999    e-mail: info@fatfrumos.md

www.fatfrumos.md

Chișinău, ,