Calancea a câștigat Cupa României împreună cu Craiova

CS Universitatea Craiova s-a impus în fața lui AFC Hermannstadt, scor 2-0, și este noua deținătoare a Cupei României. Gustavo si Mitrita au marcat pentru victoria cu 2-0 din finala cu Hermannstadt, nou-promovata în Liga I!

28 mai, 07:3170
Eagles Fighting Championship: Un român a cucerit centura de campion

Bogdan Barbu, luptătorul român de arte marţiale mixte, a cucerit centura de campion al categoriei de greutate de până la 61 de kilograme la turneul "Eagles Fighting Championship" de la Chişinău. Sportivul din Cluj-Napoca l-a învins prin strangulare în runda a cincea pe fostul campion, moldoveanul Mihai Sârbu, care a dominat mare parte a duelului.

28 mai, 07:21120
Un luptător de K1 reținut în dosarul crimei din fața unui club de noapte

Mihai Pârgaru, luptător de K1, anchetat în cazul crimei din fața unui club de noapte din capitală își va petrece următoarele 30 de zile în arest. Mandatul de arestare pe numele lui Pârgaru a fost aplicat de Judecătoria Chișinău, oficiul Râșcani. Informația a fost publicată de protv.md. Anterior, soția victimei, anunța că persoana reținută este Aurel Ignat, informație care nu s-a confirmat.

28 mai, 06:40393
Radu Albot s-a calificat în runda a doua la Roland Garros

Radu Albot a reușit o calificare dramatică în turul doi la Roland Garros. În primul meci pe tabloul principal al turneului de mare șlem, cel bun tenismen moldovean din toate timpurile s-a impus în fața francezului Grégoire Barrère, locul 196 ATP, în 5 seturi.

28 mai, 06:03190
5000 oameni au străbătut centrul Chișinăului pe biciclete la Velo Fun

Sâmbătă, 26 mai, a avut loc mult-așteptata cursă de ciclism în masă, Velo Fun by Skoda. În Piața Marii Adunări Naționale au venit peste 5 000 de amatori ai celui mai ecologic mod de transport pentru a străbate împreună străzile din centrul capitalei. Vă reamintim, cursa fusese preconizată pentru 13 mai, dar, din cauza ploii, a fost amânată.

26 mai, 11:37420