loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:553920
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0014830
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:003870
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373270
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:234790
20 iulie, 07:18615

30 de angajaţi din cadrul SPPS s-au întrecut în cadrul unui campionat intern

30 de angajaţi ai Serviciului de Protecţie şi Pază de Stat se întrec în cadrul unui campionat intern. Ieri, bodyguarzii au luptat corp la corp.

"Sunt efectuate nişte exerciţii foarte grele, dar pentru un ofiţer de protecţie şi pază de stat se dau uşor fiindcă noi ne antrenăm zi de zi", a spus sofiţerul de protecţie şi pază, Cristian Stoicescu.

" A fost puţin greu dar ne-am descurcat pentru că ne-am pregătit multișor timp. Cel mai greu e că nu ştii cum o să atace ca la seviciu", a spus ofiţerul de protecţie şi pază, Vasila Tauuci.

Ofiţerii SPPS au mai trebuit să conducă pe un traseu cu multiple obstacole.

- O, e mare viteza.

" În principiu competiţia nu este grea însă sunt mai multe aspecte care trebuie să le ai în cont. Adică ce ţine de manevra volanului, schimbul de viteze, sunt mai multe, la garaj trebuie să manevrezi mai uşor", a spus ofiţerul de protecţie şi pază, Ion Moroșan.

Cele şase echipe au simulat acordarea primului ajutor medical unui demnitar rănit.

"La proba dată nu a fost dificil cât a trebuit un pic de depus efort în echipă. Cât şi pregătire pentru a duce personal persoana protejată în spate", a spus ofiţerul de protecţie şi pază, Iurie Juc.

"O facem pentru a motiva ofiţerii de protecţie să se perfecţioneze, să lucreze asupra lor zi de zi în aşa fel să îşi dezvolte profesionalismul", a spus directorul intermediar SPPS, Anatolie Golea.

Competiţia va continua şi astăzi, cu proba tragerii din armă şi cea a depistării explozibilelor.

sursa Publika.md
0
Noutați asemănătoare