loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:556550
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0018900
25 octombrie, 12:40492

Afisha.md știe totul despre Hell Run by Naturalis 2019

Afisha ştie totul despre distracție! Tocmai din acest motiv nu avea cum să rateze un eveniment atât de distractiv precum Hell Run by Naturalis 2019. 

Pe 26 octombrie, Afisha.md te  așteaptă în Grădina Botanică pentru a petrece timpul împreună într-o atmosferă super distractivă la Hell Run by Naturalis 2019. Vino cu întreaga familie și gașca de prieteni!

Afisha.md reprezintă un serviciu dedicat vânzarii de bilete online la evenimente culturale, festivaluri, teatru, concerte, sport etc. Afisha.md este mai mult decât un site, este un prieten de nădejde care are cele mai bune sfaturi pentru cei cărora le place să petreacă timpul frumos. Pe pagina principală a portalului este amplasat un calendar al evenimentelor curente. Această opţiune vă permite să aflaţi ce evenimente se vor desfășura în zilele următoare, așa încât să vă puteți planifica întreaga lună. Fiecare eveniment este descris până la cel mai mic detaliu: adresa, tema evenimentului, preţul biletelor, numerele de contact etc.

Mai mult de atât,  rubrica  “Evenimete” are o categorie separată  – "Pentru copii", de unde părinții pot alege activități interesante pentru copiii lor: spectacole, cinema, ateliere, concursuri și multe altele.

Utilizând Afisha.md veți afla nu doar locul şi ora desfăşurării evenimentului, dar şi preţul biletelor precum şi disponibilitatea acestora. De asemenea, accesând site-ul, puteţi cumpăra bilet la evenimentul dorit în orice moment al zilei. După selectarea locului şi achitarea acestuia cu ajutorul cardul bancar, veţi primi prin e-mail biletul cu un cod unic de bare. Fie că veți printa biletul sau îl veți prezenta de pe ecranul telefonului mobil, la intrare, codul de bare va fi scanat, iar Dvs. vă veți putea bucura de eveniment. 

Pe lângă posibilitatea de a găsi evenimente interesante și a cumpăra bilete online, Afisha.md vă oferă zilnic cele mai interesante noutăți de divertisment, atât din țară, cât și de peste hotarele ei. 

Hell Run by Naturalis 2019 reprezintă o cursă de alergare non-competitivă, dedicată întregii familii. Traseul are doar 4,2 km, iar pentru că evenimentul este organizat cu ocazia Halloween-ului, până vor ajunge la finiș, alergătorii vor avea parte de tot felul de ”surprize” care îi vor speria și distra în același timp. Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra, accesați: https://hellrun.md/ro/ 

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare