loading...

Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 septembrie, 18:53820
27 noiembrie, 10:12478

Aqua unIQa se pregătește pentru cursa Maratonul de Crăciun by Naturalis

Se apropie acele zile în care și cei mari, și cei mici se bucură și se încarcă de emoții magice. Aqua unIQa îți propune să întâmpini sărbătorile într-un mod neobișnuit - participând la Maratonul de Crăciun by Naturalis, care se va desfășura pe 22 decembrie, în PMAN. În calitate de partener oficial al evenimentului, Aqua unIQa te asigură că vei avea parte de o sărbătoare memorabilă!

Compania Gelibert SRL produce băuturi de înaltă calitate pentru piața din Moldova de mai bine de 19 ani. Apariția unui astfel de produs ca apa de masă Aqua unIQa Iodată s-a datorat faptului că în dieta zilnică predominantă regiunii noastre lipsește iodul - microelement important pentru organismul omului. Compania Gelibert SRL a găsit metoda unică pentru rezolvarea problemei deficitului de iod din alimentația populației din țară, prin lansarea apei cu adăugarea de iod de origine naturală. Apa de masă Aqua UnIQa este o băutură funcțională care hidratează și hrănește organismul cu porția necesară de iod. Importanța și beneficiile acestui produs sunt confirmate de premiile naționale și internaționale obținute de-a lungul timpului. Producerea băuturilor de calitate a reprezentat o prioritate majoră pentru companie, iar apa iodată Aqua UnIQa - destinația emblematică. Un consum zilnic de 1,5 – 2,0 L de aqua unIQa Iodată asigură organismul cu 150 micrograme de iod - ceea ce reprezintă doza zilnică recomandată pentru un adult. 

Maratonul de Crăciun by Naturalis 2019 se va desfășura pe 22 decembrie, în PMAN, începând cu ora 9:30. Startul se va da la ora 12:00. Pentru a afla mai multe despre competiție și pentru a vă înregistra, accesați: https://craciun.md/ro/ 

sursa craciun.md
0
Noutați asemănătoare