loading...

16 septembrie, 06:53456

Aquarelle FM susține cel de-al cincilea „Maraton Chișinău”!

Postul de radio Aquarelle FM va evolua în calitate de partener media al celei mai grandioase curse de alergare din țară – cea de-a cincea ediție a „Maratonului Internațional Chișinău”, care va avea loc pe 29 septembrie în Piața Marii Adunări Naționale.

Aquarelle FM este un post de radio pentru cei care iubesc să asculte diferite stiluri de muzică: începând cu melodiile populare din anii ‘80-90, până la cele mai recente hituri. Înainte de a intra în emisie, melodiile sunt supuse unor teste speciale, astfel încât ascultătorii să se poată bucura pe deplin de ele.

Aquarelle FM este ascultat de cel mai fermecător și atractiv public - femeile și jumătățile lor. Postul de radio difuzează pe unda 90,7 FM atât la Chișinău, precum și la 70 km distanță de capitală.

Ascultați cu plăcere melodiile preferate și bucurați-vă de dispoziția romantică împreună cu Aquarelle FM! Încărcați-vă cu energie pozitivă și veniți pe data de 29 septembrie în Piața Marii Adunări Naționale, pentru a „da five!” celei de-a cincea aniversări a „Maratonului Internațional Chișinău”!

Reamintim, cel de-al cincilea „Maraton Internațional Chișinău” va avea loc pe 29 septembrie 2019. Sâmbătă, 28 septembrie, în cadrul „Maratonului Chișinău”, se va desfășura competiția de alergare pentru tinerii sportivi „KIDS RUN DAY by Naturalis”. Iar pe cei care încă nu sunt gata să concureze îi invităm să participe la cursa distractivă de alergare „Fun Run by Iute Credit” și să alerge 1,5 km pe străzile centrale ale Chișinăului împreună cu prietenii și membrii familiei. 

Pentru a vă înregistra și afla toate detaliile competiției, accesați site-ul oficial al evenimentului - marathon.md.

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare