loading...

Ultramaratonul Rubicon revine

În luna februarie 2021, va avea loc cea mai importantă cursă din Moldova și unul dintre evenimentele cele mai importante din istoria curselor din țară – ultramaratonul Rubicon.

31 decembrie, 16:242120
Cum să participi la cursa RUNdemia 2.0?

Anul 2020 nu e prea bogat în competiții. Dar toamna nu este momentul pentru a fi deprimat. Este timpul să câștigi noi medalii sportive. Acceptă provocarea Sporter și RUNdemia! Participă la ediția de toamnă a cursei online RUNdemia 2.0 în perioada 23-29 noiembrie. De data aceasta totul va fi diferit: un nou sezon, o nouă medalie, noi categorii de câștigători.

4 noiembrie, 12:265290
Extinzând hotarele: Maratonul Chișinău, alergat virtual și în India

Duminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea mai neobișnuită și mai internațională ediție a Maratonului de la Chișinău — Online Chisinau International Marathon 2020. În această zi, alergătorii în tricourile decorate cu însemnele competiției au putut fi văzuți nu doar la Chișinău, ci și la Ungheni, Bălți, Soroca, în mai multe orașe din Transnistria, în SUA, Italia, România, Grecia și chiar în India.

5 octombrie, 16:265080
Până la startul Online Chisinau Marathon 2020 au mai rămas 2 zile

Puteți susține cel mai mare eveniment sportiv din Moldova oriunde v-ați afla – în țară sau peste hotare, alergând una dintre distanțele selectate. Organizatorii sugerează să purtați un tricou de la edițiile precedente ale maratonului sau de la orice alt eveniment Sporter, pentru a simți că împreună suntem uniți. Fiecare participant își alege singur traseul pentru cursă.

25 septembrie, 14:246300
Aheel, un dispozitiv inteligent

Dacă îți place să alergi, atunci e posibil că ai auzit despre tehnici de alergare traumatice și netraumatice. Pe scurt, aterizarea pe călcâi în timp ce alergați este periculoasă pentru genunchi, spate și articulații.

25 septembrie, 13:265870
Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 septembrie, 18:537640
10 iulie, 12:151163

Au fost deschise 20 de locuri suplimentare la Rundemia

Toți cei care n-au reușit să se alăture cursei online RUNdemia o pot face chiar acum. Asta pentru că au fost deschise 20 de locuri pentru cei dornici să participe.

În câteva zile, maratonul virtual RUNdemia s-a răspândit în toată Moldova. Au fost atât de mulți oameni care au dorit să primească prima lor medalie sportivă, încât nu toți au reușit să se înregistreze, numărul de locuri fiind limitat. Însă, după ce au survenit numeroase solicitări și doleanțe, organizatorii au fost de acord să deschidă 20 de sloturi suplimentare.

RUNdemia este o cursă online, în care participanții își aleg ei singuri locul, timpul și distanța alergării. Chiar și un participant fără pregătire poate obține o medalie. Pentru aceasta este nevoie de alergat cel puțin 10 km, fie într-o singură alergare, fie pe parcursul câtorva zile. 

Cursa se va încheia pe 12 iulie la ora 23:59, de aceea noii participanți mai au timp să avanseze și să câștige premiul mare. Rezultatul total înregistrat de participanți până acum este de 5.071 km. Dar pentru ca această cursă să devină un record, organizatorii ne îndeamnă să alergăm toți împreună 10.000 km.

Pentru a putea participa la RUNdemia, trebuie să vă înregistrați pe site-ul rundemia.md și să ieșiți la alergat. Folosiți un tracker pentru a vă înregistra rezultatele și a le adăuga pe site. În 24 de ore, numele dvs. va apărea în clasament. Dacă până la sfârșitul maratonului veți acumula cel mai mare număr de kilometri alergați, veți primi nu doar o medalie, ci și premiul mare.

Participați la cursa virtuală în masă RUNdemia mai sunt 20 de locuri disponibile și câteva zile ca să intrați în posesia premiului binemeritat!

sursa sporter.md
0