loading...

În capitală are loc cel de-al cincilea Maraton Internațional Chișinău

Astăzi, 29 septembrie, la Chișinău se desfășoară cel mai de amploare eveniment sportiv al anului – cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Participanții deja se adună în PMAN, se pregătesc și așteaptă anunțarea startului competiției.

29 septembrie, 04:55820
Urmăriți maratonul LIVE

Duminică, 29 septembrie, în Piața Marii Adunări Naționale se va desfășura cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Mult așteptatul festival sportiv va reuni mii de sportivi din toate colțurile lumii, care urmează să-și depășească distanțele și să concureze pentru titlul de cel mai rapid alergător. Competiția va putea fi urmărită live pe pagina oficială „Chișinău Marathon” de pe Facebook.

27 septembrie, 16:00940
18 iulie, 07:43134

AUTODOCTOR - partenerul oficial „Glodiator Mud Race 2019”

Rețeaua de magazine de piese auto AUTODOCTOR este partenerul oficial al celei de-a doua curse de alergare în noroi „Glodiator Mud Race 2019”, care va avea loc pe 4 august 2019 pe traseul moto „Schinoasa”.

AUTODOCTOR este cea mai mare rețea de magazine de piese auto din Republica Moldova. În prezent, compania are 12 magazine în Chișinău, precum și câteva filiale în orașele Bălți și Cahul.

AUTODOCTOR este un centru autorizat de servicii auto cu 50 de posturi, care includ trei zone de reparații și un atelier pentru reparația cutiilor cu viteze automate. De asemenea, AUTODOCTOR este reprezentantul oficial a mai mult de 100 de producători de top de pe piața internațională a pieselor auto, uleiurilor, uneltelor, produselor chimice auto, cauciucurilor și accesoriilor.

Doriți ca automobilul dvs. să fie sigur? Contactați AUTODOCTOR. Doriți să aveți un corp abil, călit și robust, și o fire puternică? Atunci, participați la cursa extremă de alergare în noroi „Glodiator Mud Race 2019”! 

Reamintim, cursa „Glodiator Mud Race 2019” va avea loc pe 4 august 2019 pe traseul moto  „Schinoasa”. Competiția este deschisă. La aceasta pot participa atât cetățenii Republicii Moldova, cât și oaspeții din străinătate. Participanții urmează să depășească o distanță de 5 km prin noroi, șanțuri, sârmă ghimpată și alte obstacole. La cursă, puteți participa individual sau în echipă. De asemenea, în cadrul competiției, pentru prima dată în Moldova, va avea loc cursa de alergare în noroi pentru copii „Kids Glodiator Mud Race”, pe o distanță de 600 de metri.

Pentru a vă înregistra și a afla toate detaliile despre cursa în noroi, accesați site-ul oficial al evenimentului - glodiator.md.

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare