loading...

Cum a ţinut Jurgen Klopp discursul: Tot vestiarul era pe jos de râs

Liverpool a câştigat miercuri seară Supercupa Europei, după 5-4 la loviturile de departajere cu Chelsea. Cu o zi înainte de partidă, Georginio Wijnaldum (28 de ani) a adus aminte de un episod hilar cu antrenorul său, Jurgen Klopp, de acum un an, înainte de o altă finală europeană.

19 august, 06:44410
Mesajul dur al lui Khabib, după ce Connor McGregor a lovit un bătrân

Connor McGregor a fost, din nou, protagonistul unui eveniment controversat, după ce a lovit cu pumnul în cap un bătrân dintr-un bar, după ce acesta a refuzat să bea alături de sportiv. Khabib Nurmagomedov, cel care s-a luptat cu McGregor, iar după meci a vrut să îl bată pe unul dintre antrenorii irlandezului, a vorbit despre gestul golănesc al fostului său adversar.

17 august, 13:351543
Echipa AGEPI a dat startul antrenamentelor pentru Maraton

Dacă unii și-au petrecut timpul ca de obicei - în birou sau acasă, să știți că ieri, 15 august, echipa AGEPI a decis să iasă din rutina zilnică pentru câteva ore și s-a adunat în parcul Valea Morilor pentru a se antrena împreună pentru Maratonul Internațional Chișinău.

16 august, 13:33190
18 iulie, 07:4358

AUTODOCTOR - partenerul oficial „Glodiator Mud Race 2019”

Rețeaua de magazine de piese auto AUTODOCTOR este partenerul oficial al celei de-a doua curse de alergare în noroi „Glodiator Mud Race 2019”, care va avea loc pe 4 august 2019 pe traseul moto „Schinoasa”.

AUTODOCTOR este cea mai mare rețea de magazine de piese auto din Republica Moldova. În prezent, compania are 12 magazine în Chișinău, precum și câteva filiale în orașele Bălți și Cahul.

AUTODOCTOR este un centru autorizat de servicii auto cu 50 de posturi, care includ trei zone de reparații și un atelier pentru reparația cutiilor cu viteze automate. De asemenea, AUTODOCTOR este reprezentantul oficial a mai mult de 100 de producători de top de pe piața internațională a pieselor auto, uleiurilor, uneltelor, produselor chimice auto, cauciucurilor și accesoriilor.

Doriți ca automobilul dvs. să fie sigur? Contactați AUTODOCTOR. Doriți să aveți un corp abil, călit și robust, și o fire puternică? Atunci, participați la cursa extremă de alergare în noroi „Glodiator Mud Race 2019”! 

Reamintim, cursa „Glodiator Mud Race 2019” va avea loc pe 4 august 2019 pe traseul moto  „Schinoasa”. Competiția este deschisă. La aceasta pot participa atât cetățenii Republicii Moldova, cât și oaspeții din străinătate. Participanții urmează să depășească o distanță de 5 km prin noroi, șanțuri, sârmă ghimpată și alte obstacole. La cursă, puteți participa individual sau în echipă. De asemenea, în cadrul competiției, pentru prima dată în Moldova, va avea loc cursa de alergare în noroi pentru copii „Kids Glodiator Mud Race”, pe o distanță de 600 de metri.

Pentru a vă înregistra și a afla toate detaliile despre cursa în noroi, accesați site-ul oficial al evenimentului - glodiator.md.

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare