loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 April, 14:556680
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 March, 08:0019080
18 July, 07:43398

AUTODOCTOR - partenerul oficial „Glodiator Mud Race 2019”

Rețeaua de magazine de piese auto AUTODOCTOR este partenerul oficial al celei de-a doua curse de alergare în noroi „Glodiator Mud Race 2019”, care va avea loc pe 4 august 2019 pe traseul moto „Schinoasa”.

AUTODOCTOR este cea mai mare rețea de magazine de piese auto din Republica Moldova. În prezent, compania are 12 magazine în Chișinău, precum și câteva filiale în orașele Bălți și Cahul.

AUTODOCTOR este un centru autorizat de servicii auto cu 50 de posturi, care includ trei zone de reparații și un atelier pentru reparația cutiilor cu viteze automate. De asemenea, AUTODOCTOR este reprezentantul oficial a mai mult de 100 de producători de top de pe piața internațională a pieselor auto, uleiurilor, uneltelor, produselor chimice auto, cauciucurilor și accesoriilor.

Doriți ca automobilul dvs. să fie sigur? Contactați AUTODOCTOR. Doriți să aveți un corp abil, călit și robust, și o fire puternică? Atunci, participați la cursa extremă de alergare în noroi „Glodiator Mud Race 2019”! 

Reamintim, cursa „Glodiator Mud Race 2019” va avea loc pe 4 august 2019 pe traseul moto  „Schinoasa”. Competiția este deschisă. La aceasta pot participa atât cetățenii Republicii Moldova, cât și oaspeții din străinătate. Participanții urmează să depășească o distanță de 5 km prin noroi, șanțuri, sârmă ghimpată și alte obstacole. La cursă, puteți participa individual sau în echipă. De asemenea, în cadrul competiției, pentru prima dată în Moldova, va avea loc cursa de alergare în noroi pentru copii „Kids Glodiator Mud Race”, pe o distanță de 600 de metri.

Pentru a vă înregistra și a afla toate detaliile despre cursa în noroi, accesați site-ul oficial al evenimentului - glodiator.md.

source link sporter.md
0
similar news