loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 апреля, 14:55670
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 марта, 08:004990
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 марта, 16:371400
6 февраля, 07:32199

Ce ar trebui să cunoască participanții la Mileștii Mici Wine Run până la cursă

Cursa vinicolă Mileștii Mici Wine Run va lua startul pe 9 februarie. Participanții acestei competiții unice urmează să depășească 10 km prin labirinturile celui mai mare beci din lume și să deguste cele mai bune vinuri moldovenești.

Întrucât cursa se va desfășura la o adâncime de aproape 80 m sub pământ, există câteva detalii importante, pe care ar trebui să le cunoască toți participanții.

1. În ciuda faptului că, în acest an, iarna în Moldova s-a dovedit a fi una caldă, în ziua cursei se așteaptă vreme înnorată. Noaptea, temperatura va coborî până la -6 °C, iar în timpul zilei va crește până la + 4 °C. Umiditatea va fi de aproximativ 70%. Aveți grijă să luați haine calde cu voi, pentru a nu îngheța înainte și după start.

2. În galeriile de vin subterane, în decursul întregului an, temperatura rămâne constantă – de la +12 °C până la +14 °C, umiditate 80%-85%. Asigurați-vă că echipamentul sportiv al dvs. este comod și este potrivit pentru aceste condiții.

3. Zona de start a competiției Mileștii Mici Wine Run va fi amenajată sub cerul deschis. De asemenea, de-a lungul traseului vor mai fi alte 2 porțiuni, cu o distanță totală de 2 km, care sunt amplasate afară. Încă o dată atragem atenția tuturor participanților: alegeți-vă minuțios și chibzuit echipamentul!

4. Unele porțiuni ale tunelurilor subterane nu sunt iluminate, de aceea aveți grijă să luați cu voi o lanternă. Puteți folosi un far de frunte, o lanternă de mână sau lanterna de pe telefonul dvs.

5. De-a lungul traseului veți întâlni porțiuni întregi cu mult praf de calcar și circulație insuficientă a aerului. Pentru a împiedica inspirația aerului poluat, neapărat puneți-vă o mască respiratorie. O mască de acest tip este inclusă în kitul de start al fiecărui participant.

Aveți grijă, folosiți recomandările noastre și bucurați-vă din plin de cursă!

Pentru mai multe informații despre eveniment, accesați site-ul milesti.winerun.md.

источник milesti.winerun.md
0
Похожие новости