loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:55740
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:005250
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:001390
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:371440
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:232670
VeloHora revine!

Dragi cicliști amatori și profesioniști, avem vești bune pentru voi! Cea mai de amploare plimbare urbană cu bicicletele revine!

1 martie, 18:501860
25 octombrie, 14:46349

Ceaiul TESS te va încălzi la cursa nocturnă Hell Run by Naturalis 2019

Marca comercială TESS te invită sâmbătă, 26 octombrie, la cursa nocturnă Hell Run by Naturalis! Vino împreună cu familia,  începând cu ora 18:00, la Grădina Botanică unde te așteaptă cel mai înfricoșător traseu al anului!  

TESS te va ”apăra” de frig cu ceai călduț, care va fi oferit în Tea Zone, în schimb, întunericului, spaimei și ”surprizelor” de pe traseu va trebui să le faci față singur. Ești pregătit? 

Ceaiul TESS deține un sortiment variat de arome, obținute cu ajutorul rețete exclusive de amestecuri de ceai, compoziții de ceai originale, la baza cărora stau doar ingrediente naturale. Colecțiile mărcii includ: sorturi clasice de ceai verde și negru, compoziții originale cu fructe, pomușoare, ierburi, flori și condimente, dar și ceaiuri de fructe sau de plante care nu conțin cofeină. Întreaga gamă poate fi găsită atât sub formă de frunze, cât și în pachețele de unică folosință. 

Reamintim, pe 26 octombrie, la Grădina Botanică se va desfășura Hell Run by Naturalis 2019. La eveniment poate participa oricine, singura condiție este să poarte un costum tematic. Dacă doriți să vă înregistrați sau să aflați mai multe detalii despre eveniment, accesați site-ul: https://hellrun.md/ro/

sursa hellrun.md
0
Noutați asemănătoare