loading...

Aqua unIQa se pregătește pentru cursa Maratonul de Crăciun by Naturalis

Se apropie acele zile în care și cei mari, și cei mici se bucură și se încarcă de emoții magice. Aqua unIQa îți propune să întâmpini sărbătorile într-un mod neobișnuit - participând la Maratonul de Crăciun by Naturalis, care se va desfășura pe 22 decembrie, în PMAN

27 noiembrie, 10:12540
25 octombrie, 14:46142

Ceaiul TESS te va încălzi la cursa nocturnă Hell Run by Naturalis 2019

Marca comercială TESS te invită sâmbătă, 26 octombrie, la cursa nocturnă Hell Run by Naturalis! Vino împreună cu familia,  începând cu ora 18:00, la Grădina Botanică unde te așteaptă cel mai înfricoșător traseu al anului!  

TESS te va ”apăra” de frig cu ceai călduț, care va fi oferit în Tea Zone, în schimb, întunericului, spaimei și ”surprizelor” de pe traseu va trebui să le faci față singur. Ești pregătit? 

Ceaiul TESS deține un sortiment variat de arome, obținute cu ajutorul rețete exclusive de amestecuri de ceai, compoziții de ceai originale, la baza cărora stau doar ingrediente naturale. Colecțiile mărcii includ: sorturi clasice de ceai verde și negru, compoziții originale cu fructe, pomușoare, ierburi, flori și condimente, dar și ceaiuri de fructe sau de plante care nu conțin cofeină. Întreaga gamă poate fi găsită atât sub formă de frunze, cât și în pachețele de unică folosință. 

Reamintim, pe 26 octombrie, la Grădina Botanică se va desfășura Hell Run by Naturalis 2019. La eveniment poate participa oricine, singura condiție este să poarte un costum tematic. Dacă doriți să vă înregistrați sau să aflați mai multe detalii despre eveniment, accesați site-ul: https://hellrun.md/ro/

sursa hellrun.md
0
Noutați asemănătoare