loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:556290
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0018430
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:005750
7 februarie, 07:24361

Compania Pelican va susține cursa Mileștii Mici Wine Run

Compania PELICAN a devenit partener al cursei vinicole fără egal – Mileștii Mici Wine Run, care va avea loc la 9 februarie, pe teritoriul combinatului de vinuri “Mileștii Mici”. Acest eveniment sportiv este o modalitate originală de a face cunoștință cu cultura moldovenească, precum și o ocazie de a vedea cu ochii proprii cea mai mare colecție de vinuri din lume.

Începeți-vă ziua cu un pahar cu apă curată de la PELICAN

Compania PELICAN oferă servicii de livrare a apei potabile, precum: “Familia Fericită”, “Apă Populară”, “OM” de la Rusnac-MoldAqua, a cărei producție este situată într-o zonă curată ecologic – în satul Gura Căinarului din raionul Florești.

Parametrii chimici, fizici și bacteriologici ai apei sunt monitorizați constant în fiecare etapă de producție. Compania Rusnac-MoldAqua deține două laboratoare moderne în Moldova, certificate conform sistemului ISO 17025. Nivelul strict de control al calității și siguranței garantează că apa respectă standardele internaționale. 

Compania PELICAN este alegerea celor care le pasă de sănătatea lor și își prețuiesc timpul personal. Un program de livrare flexibil și convenabil, diverse promoții și condiții favorabile pentru clienții obișnuiți – toate fac ca PELICAN să fie cea mai bună companie în domeniu. Pe lângă apă îmbuteliată, PELICAN vă livrează și apă în recipiente de sticlă de mărcă Jana și Jamnica.

Livrarea apei, însă, nu este singura ofertă de care puteți beneficia. PELICAN vă poate livra și sucuri, ceaiuri, cafea și alte produse alimentare la domiciliu sau la birou. Gama de produse a companiei mai include și gustări sănătoase, cum ar fi biscuiții cu cereale OMActiv cu rozmarin, in sau roșii.

Reamintim, Mileștii Mici Wine Run este singura cursă vinicolă din Europa care se desfășoară la o adâncime de 80 km sub pământ. Traseul cu o lungime de 10 km traversează galeriile subterane din orășelul de vin al combinatului Mileștii Mici. 

Mai multe informații despre eveniment le puteți găsi pe site-ul milesti.winerun.md.

sursa milesti.winerun.md
0
Noutați asemănătoare