loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:556290
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0018430
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:005750
3 februarie, 13:10304

Compania Technosoft a devenit partener oficial Mileștii Mici Wine Run

La 9 februarie, combinatul de vinuri Mileștii Mici va găzdui cursa unică, Mileștii Mici Wine Run. Compania Technosoft, care susține în mod tradițional evenimentele sportive majore organizate de Sporter, va susține și acest eveniment în calitate de partener oficial.

Compania Technosoft este prezentă în Republica Moldova deja de 11 ani, făcându-și apariția în 2009. Domeniul principal de activitate este furnizarea serviciilor profesionale de dezvoltare și testare a software-urilor către companiile internaționale.

Cheia succesului companiei constă în faptul că, zi de zi, aceasta își motivează angajații. Technosoft încurajează și promovează ideea unui stil de viață sănătos și activ, unde este loc pentru practicarea sportului și participarea la diverse evenimente sportive.

Participarea la cursa vinicolă Mileștii Mici Wine Run a devenit o tradiție pentru echipa Technosoft. Compania îi îndeamnă pe toți să ia parte la acest eveniment extraordinar sau să-i susțină pe cei dragi, care deja s-au înscris în cursă.

Reamintim, Mileștii Mici Wine Run este o cursă vinicolă, desfășurată în timpul iernii. Traseul cu o lungime de 10 km traversează galeriile subterane din orășelul de vin al combinatului Mileștii Mici. Unele dintre tunelurile în care se va desfășura cursa sunt situate la o adâncime de 80 m sub pământ.

Atenție! Toate sloturile pentru competiția Mileștii Mici Wine Run 2020, inclusiv pachetele cu degustare, au fost vândute.

Pentru mai multe informații despre viitoarea cursă, accesați site-ul oficial al evenimentului: milesti.winerun.md.

sursa milesti.winerun.md
0
Noutați asemănătoare