loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:55700
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:005070
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:001370
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:371410
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:232670
VeloHora revine!

Dragi cicliști amatori și profesioniști, avem vești bune pentru voi! Cea mai de amploare plimbare urbană cu bicicletele revine!

1 martie, 18:501830
15 decembrie, 07:00270

Crăciunul în cărți – reduceri 20% la fiecare al doilea titlu

S-a lăsat frigul, s-au aprins luminițele în centrul orașului, a pornit și forfota cadourilor pentru cei dragi, e clar: Maratonul de Crăciun by Naturalis e foarte-foarte aproape! LIBRARIUS te invită să fii parte a unui eveniment cald, distractiv și să contribui astfel la o faptă nobilă pentru un copil care are nevoie de ajutor. 

LIBRARIUS reprezintă cea mai mare rețea de librării din Republica Moldova care cuprinde 45 de puncte comerciale, situate atât în orașul Chișinău, cât și în regiuni.

Pentru confortul clienților săi, Librarius este nu numai locul unde vii, cumperi şi pleci, ci locul unde petreci mai mult timp, unde uiţi de lumea dezlănţuită, unde habar n-ai cum trece timpul, unde poţi în voie să răsfoieşti, să admiri şi să te opreşti la o cafea. La dispoziția vizitatorilor stau întotdeauna librarii binedispuși și gata să ofere o deservire la cel mai înalt nivel. Pe lângă numeroasele librării amplasate pe teritoriul țării, mai există și magazinul online, disponibil pe www.librarius.md, unde poți alege din cele peste 50.000 de titluri sortate pe categorii și domenii cu livrări rapide chiar la ușa ta.

Fiind în prag de sărbători, vă reamintim despre cărțile ce au însoțit dintotdeauna sărbătorile de iarnă. Fie că ne spunem povești în jurul bradului, fie că avem grijă să așezăm cărțile oferite în dar, frumos împachetate, sub brad. Sărbătorile de iarnă nu sunt la fel fără cărți.

Iar cele mai reușite cadouri, cea mai variată ofertă de carte, autori celebri și titluri pe măsură, toate le puteți achiziționa în rețeaua de librării Librarius și în magazinul online pe adresa www.librarius.md. E bine să știți că aveți la dispoziție și reduceri de 20% la fiecare al doilea produs. 

Beneficiază de reducerile oferite de Librarius și primește zâmbete din partea celor dragi, deoarece cartea rămâne cel mai apreciat cadou.

Librarius link https://librarius.md/ro/points-of-sales

Maratonul de Crăciun by Naturalis 2019 este o cursă de alergare non competitivă, la care poate participa orice doritor. Evenimentul se va desfășura pe 22 decembrie, în PMAN, începând cu ora 9:30. Startul se va da la ora 12:00. Pentru a afla mai multe despre competiție și pentru a te înregistra, accesează: https://craciun.md/ro/ 

sursa craciun.md
0
Noutați asemănătoare