loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:556680
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0019090
5 decembrie, 13:54609

CreditPrime - partener de încredere pentru participanții Maratonului de Crăciun by Naturalis

Ai văzut vreodată cum arată Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău în timpul Maratonului de Crăciun by Naturalis? Globulețe, luminițe și zeci de personaje de poveste care se întrec pentru cadouri! CreditPrime te invită pe 22 decembrie să participi împreună cu familia la cea mai frumoasă competiție de alergare a anului! 

CreditPrime nu este o simplă o companie de creditare, dar și un prieten adevărat în care poți avea încredere, iar la necesitatea unui împrumut bănesc îți va oferi cea mai simplă și eficientă soluție pentru a beneficia de bani în cel mai scurt timp.

În calitate de organizație de creditare nebancară, CreditPrime activează pe piața financiară a Republicii Moldova din anul 2018. Misiunea companiei este de a oferi soluții simple și eficiente celor care au nevoie de ele, iar principiile de bază sunt respectul pentru client, creditarea responsabilă și receptivitatea.

Bazându-se pe ideea că omul, ca fiinţă, tinde către o viaţă mai bună, CreditPrime abordează relația cu fiecare dintre clienții săi într-un mod cât mai personal. Astfel, își îndeplinește scopul propus, și anume de a construi o relație de încredere și de durată, pentru ca fiecare să poată apela la serviciile oferite ori de câte ori va avea nevoie.

Crăciunul este mult așteptat în fiecare familie, de la mic la mare, aducând cu el cadouri și surprize frumoase. Deci, visul de al întâlni pe Moș Crăciun, devine și mai real, în special când îți dorești să fii acest Moș Crăciun pentru cei dragi și apropiați.

CreditPrime îți transformă visele în realitate prin cel mai nou produs lansat - linia de credit VIS.

În doar 5 minute poți beneficia de un împrumut 100% online, pe o perioadă de până la 24 luni. Este necesar doar să accesezi site creditprime.md, iar după înregistrare poți solicita un împrumut de la 1 000 lei până la 25 000 lei. Aprobarea creditului necesită 2 minute, iar transferul banilor se efectuează imediat.Astfel, în orice situație imprevizibilă, banii vor fi la distanța unui singur click sau apel telefonic. Cu linia de credit VIS de la CreditPrime îți transformăm visele în realitate!

Maratonul de Crăciun by Naturalis 2019, cursa caritabilă la care poate participa orice doritor, se va desfășura pe 22 decembrie, în PMAN, începând cu ora 9:30. Startul se va da la ora 12:00. Pentru a afla mai multe despre competiție și pentru a vă înregistra, accesați: https://craciun.md/ro/ 

sursa craciun.md
2
Noutați asemănătoare