loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:554220
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0015250
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:004120
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373420
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:234970
17 septembrie, 06:28647

Cu Red Bull, vei ajunge mai repede la linia de finiș a Maratonului Chișinău

Pe 29 septembrie, în Republica Moldova se va desfășura cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Și, pentru ca participanții la competiție să nu-și piardă „aripile” în timpul cursei, compania Red Bull va evolua în calitate de partener al evenimentului. Băutura energizantă Red Bull îi va ajuta pe sportivi să-și mențină corpul și mintea în formă și să ajungă primii la linia de sosire.

Secretul realizărilor sportive „înaripate” se află în Red Bull

Red Bull este o băutură energizantă, care asigură nivelul necesar de forță și concentrare, atunci când este nevoie. Această băutură este iubită și apreciată în întreaga lume. Atunci când vor să fie siguri de victoria lor, sportivii aleg Red Bull!

Cum și când poți consuma băutura energizantă Red Bull?

Băutura Red Bull poate fi consumată oricând ai nevoie să-ți restabilești echilibrul de forțe și energie din organism. Bea această băutură înainte, în timpul și după competițiile sportive, antrenamente sau efort fizic intens.

Cu toate acestea, să nu uiți că Red Bull este o băutură funcțională, care nu este destinată pentru potolirea setei sau pentru restabilirea echilibrului de apă în organism. Aceasta înseamnă că, pe lângă Red Bull, este necesar să bei și apă.

Compoziția băuturii este complet sigură pentru organism (cafeină, taurină, vitamine din grupa B, glucoză, zaharoză și apă alpină). Dar, având în vedere că un borcan de Red Bull (250 ml) conține aceeași cantitate de cafeină ca și o cană de cafea, se recomandă să ții cont de rata zilnică de cafeină consumată.

Red Bull revigorează corpul și spiritul!

Reamintim, Maratonul Internațional Chișinău este o competiție deschisă pentru toți. Fiecare doritor poate alege și concura pe o distanță potrivită pentru sine: 42 km, 21 km, 10 km sau 5 km. Iar dacă nu ești gata să concurezi, poți participa la cursa distractivă în masă „Fun Run” de 1,5 km.

Pe 28 septembrie, în cadrul „Maratonului Chișinău”, se va desfășura competiția de alergare pentru tinerii sportivi „KIDS RUN DAY by Naturalis”.

Pentru a te înregistra la „Maratonul Internațional Chișinău”, accesează link-ul.

Mai multe informații despre eveniment pot fi găsite pe site-ul marathon.md

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare