loading...

Echipa Sporter vă urează un An Nou fericit!

Anul Nou este o sărbătoare importantă. Este momentul în care ne oprim și facem bilanțul. Noi, echipa Sporter, ne amintim cât de reușit a fost anul competițional, ce am izbutit să facem și ce încă mai avem de făcut

30 decembrie, 08:512450
8 octombrie, 14:01643

Cum puteți obține fotografiile de la Chișinău Marathon

Pe 29 septembrie, la Chișinău a avut loc un eveniment sportiv grandios – cea de-a cincea aniversare a „Maratonului Internațional Chișinău”, la care au participat mii de alergători. Un eveniment de această amploare este de neuitat, mai ales, dacă vă rămân ca amintire și niște fotografii frumoase chiar din timpul cursei!

În timp ce dvs. depășeați distanțele, demonstrând putere și rezistență, în PMAN a lucrat o echipă de fotografi profesioniști, scopul cărora a fost să vă asigure cu cele mai captivante fotografii pentru rețelele dvs. de socializare. Datorită sistemului special de identificare a numerelor BIB, care sortează fotografiile pentru fiecare participant în parte, acum puteți achiziționa propria colecție de fotografii!

Pentru a obține fotografiile, trebuie să introduceți numărul BIB individual în câmpul de căutare de pe site-ul http://photo.sporter.md/. Fotografiile pot fi achitate în numerar la oficiul companiei Simpals (Chișinău, str. Calea Orheiului 28/1), precum și online, cu ajutorul cardului. După efectuarea achitării, veți primi pe e-mail un link pentru descărcarea fotografiilor.

Nu ratați ocazia de a achiziționa fotografii frumoase din timpul celei mai grandioase curse de alergare din țară!

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare