loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:55690
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:005070
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:001360
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:371410
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:232670
VeloHora revine!

Dragi cicliști amatori și profesioniști, avem vești bune pentru voi! Cea mai de amploare plimbare urbană cu bicicletele revine!

1 martie, 18:501820
astăzisăptămânălunăan
8 octombrie, 14:01713

Cum puteți obține fotografiile de la Chișinău Marathon

Pe 29 septembrie, la Chișinău a avut loc un eveniment sportiv grandios – cea de-a cincea aniversare a „Maratonului Internațional Chișinău”, la care au participat mii de alergători. Un eveniment de această amploare este de neuitat, mai ales, dacă vă rămân ca amintire și niște fotografii frumoase chiar din timpul cursei!

În timp ce dvs. depășeați distanțele, demonstrând putere și rezistență, în PMAN a lucrat o echipă de fotografi profesioniști, scopul cărora a fost să vă asigure cu cele mai captivante fotografii pentru rețelele dvs. de socializare. Datorită sistemului special de identificare a numerelor BIB, care sortează fotografiile pentru fiecare participant în parte, acum puteți achiziționa propria colecție de fotografii!

Pentru a obține fotografiile, trebuie să introduceți numărul BIB individual în câmpul de căutare de pe site-ul http://photo.sporter.md/. Fotografiile pot fi achitate în numerar la oficiul companiei Simpals (Chișinău, str. Calea Orheiului 28/1), precum și online, cu ajutorul cardului. După efectuarea achitării, veți primi pe e-mail un link pentru descărcarea fotografiilor.

Nu ratați ocazia de a achiziționa fotografii frumoase din timpul celei mai grandioase curse de alergare din țară!

sursa sporter.md
0

loading...

Noutați asemănătoare