loading...

În capitală are loc cel de-al cincilea Maraton Internațional Chișinău

Astăzi, 29 septembrie, la Chișinău se desfășoară cel mai de amploare eveniment sportiv al anului – cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Participanții deja se adună în PMAN, se pregătesc și așteaptă anunțarea startului competiției.

29 septembrie, 04:551240
În PMAN vor fi pregătite 120 kg de paste

Astăzi, între orele 17:00 și 19:00, pe teritoriul Food Zone by Radler, va avea loc un eveniment culinar tradițional pentru participanții la „Chișinău Marathon” – „Pasta Party by Linella”.

28 septembrie, 11:471210
17 septembrie, 13:10495

Cum s-a petrecut al treilea antrenament pentru Maratonul Chișinău

Duminică, 15 septembrie, în parcul Valea Morilor, a avut loc al treilea antrenament de pregătire pentru Maratonul Chișinău. În cadrul cursei de duminică, Long Run, s-au desfășurat pregătirile pentru Marathon for All, distanță prevăzută pentru sportivii în scaune cu rotile. La antrenament au participat și voluntarii, care vor deveni asistenți pentru participanții la Marathon for All.

Ca de obicei, sesiunea Long Run de duminică a fost compusă din trei etape – încălzire, partea principală și recuperare. Special pentru voluntarii asistenți, a fost organizat un briefing, după care sportivii în scaune rulante, însoțiți de asistenți, au depășit o distanță de 5 km. Reamintim că voluntarii însoțitori îi vor ajuta pe participanții la Marathon for All, după caz, să depășească distanțele de cursă.

La finele antrenamentului a fost organizată o tombolă cu un premiu oferit de Puma. De această data, norocoșii care au intrat în posesia premiilor au fost: Oxana Pischanskaia, Octavian Beicu și Natalia Cernat.

Mai multe informații despre sesiunile viitoare de antrenament puteți obține prin telefon:

079996953 — Alexandra;

068004884 — Natalia.

Raportul foto despre antrenamentul petrecut îl puteți vedea aici.

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare