loading...

În capitală are loc cel de-al cincilea Maraton Internațional Chișinău

Astăzi, 29 septembrie, la Chișinău se desfășoară cel mai de amploare eveniment sportiv al anului – cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Participanții deja se adună în PMAN, se pregătesc și așteaptă anunțarea startului competiției.

29 сентября, 04:55820
Urmăriți maratonul LIVE

Duminică, 29 septembrie, în Piața Marii Adunări Naționale se va desfășura cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Mult așteptatul festival sportiv va reuni mii de sportivi din toate colțurile lumii, care urmează să-și depășească distanțele și să concureze pentru titlul de cel mai rapid alergător. Competiția va putea fi urmărită live pe pagina oficială „Chișinău Marathon” de pe Facebook.

27 сентября, 16:00910
12 сентября, 14:11431

Cum se pregătesc angajații companiei Technosoft pentru Maraton?

Duminică, 8 septembrie, în Parcul Valea Morilor din Chișinău, a avut loc un antrenament corporativ, la care au participat angajații companiei Technosoft. Antrenamentul a avut ca scop pregătirea participanților pentru cea de-a cincea ediție a „Maratonului Internațional Chișinău” și s-a desfășurat sub conducerea antrenorului Sporter, Natalia Zbârnea.

Sesiunea de antrenament a fost împărțită în trei etape: exercițiile de încălzire a mușchilor, antrenamentul în sine și recuperarea după efortul fizic. Pe lângă efectuarea exercițiilor speciale de alergare pentru rezistență și forță, angajații Technosoft au participat și la o cursă pe distanță lungă. Distanțele au fost selectate în funcție de nivelul de pregătire al fiecărui participant. Și, conform tradiției, antrenamentul s-a încheiat cu sfaturi utile din partea antrenorului.

Angajații companiei Technosoft au participat la „Maratonul Internațional Chișinău” și anul trecut. Pentru ei, aceasta este o oportunitate excelentă de a desfășura un Team Building deosebit și de declara despre companie în toată țara.

Îi dorim echipei prietenoase a companiei Technosoft rezultate bune la maraton și mult succes în cariera lor!

Reamintim, cel de-al cincilea „Maraton Internațional Chișinău” va avea loc pe 29 septembrie 2019. Sâmbătă, 28 septembrie, în cadrul „Maratonului Chișinău”, se va desfășura competiția de alergare pentru tinerii sportivi „KIDS RUN DAY by Naturalis”. Iar pe cei care încă nu sunt gata să concureze îi invităm să participe la cursa distractivă „Fun Run by Iute Credit” și să alerge 1,5 km pe străzile centrale ale Chișinăului împreună cu prietenii și membrii familiei.

Pentru a vă înregistra și afla toate detaliile despre viitorul eveniment, accesați site-ul marathon.md.

Raport foto

источник sporter.md
0
Похожие новости