loading...

În capitală are loc cel de-al cincilea Maraton Internațional Chișinău

Astăzi, 29 septembrie, la Chișinău se desfășoară cel mai de amploare eveniment sportiv al anului – cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Participanții deja se adună în PMAN, se pregătesc și așteaptă anunțarea startului competiției.

29 septembrie, 04:551130
În PMAN vor fi pregătite 120 kg de paste

Astăzi, între orele 17:00 și 19:00, pe teritoriul Food Zone by Radler, va avea loc un eveniment culinar tradițional pentru participanții la „Chișinău Marathon” – „Pasta Party by Linella”.

28 septembrie, 11:471130
19 septembrie, 08:10425

Cum se pregătește Mobiasbanca - OTP Group pentru „Chișinău Maraton”

„Chișinău International Marathon” nu este doar o cursă pentru atleții profesioniști și începători, ci și o oportunitate pentru companii de a organiza un Team Building foarte interesant și neobișnuit. Iar pentru echipa Mobiasbanca, aceasta este o oportunitate în plus de a se exprima, câștiga premii, medalii, cadouri și de a promova imaginea băncii. Angajații Mobiasbanca se pregătesc activ pentru cursă și sunt foarte încrezuți în forțele proprii. Din acest motiv, marți, 17 septembrie, aceștia au participat la un antrenament corporativ.

Antrenamentul a avut loc pe stadionul Dinamo. Antrenoarea Natalia Zbîrnea a făcut cunoștință cu participanții, a efectuat exerciții elementare de încălzire și alergare, după care angajații Mobiasbanca au parcurs distanțele în funcție de obiectivele pe care și le-au propus la „Chișinău Maraton”.

Mobiasbanca participă deja de câțiva ani la „Chișinău International Marathon”. Compania are grijă constantă de angajații săi și menține o atmosferă sănătoasă în echipă.

Organizați și dvs. un Team Building în cadrul celui de-al cincilea „Chișinău International Marathon”, care va avea loc pe 29 septembrie 2019.

Pentru a vă înregistra și a afla mai multe detalii despre competiție, accesați site-ul marathon.md.

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare