loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:554220
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0015250
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:004120
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373430
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:234970
19 septembrie, 08:10782

Cum se pregătește Mobiasbanca - OTP Group pentru „Chișinău Maraton”

„Chișinău International Marathon” nu este doar o cursă pentru atleții profesioniști și începători, ci și o oportunitate pentru companii de a organiza un Team Building foarte interesant și neobișnuit. Iar pentru echipa Mobiasbanca, aceasta este o oportunitate în plus de a se exprima, câștiga premii, medalii, cadouri și de a promova imaginea băncii. Angajații Mobiasbanca se pregătesc activ pentru cursă și sunt foarte încrezuți în forțele proprii. Din acest motiv, marți, 17 septembrie, aceștia au participat la un antrenament corporativ.

Antrenamentul a avut loc pe stadionul Dinamo. Antrenoarea Natalia Zbîrnea a făcut cunoștință cu participanții, a efectuat exerciții elementare de încălzire și alergare, după care angajații Mobiasbanca au parcurs distanțele în funcție de obiectivele pe care și le-au propus la „Chișinău Maraton”.

Mobiasbanca participă deja de câțiva ani la „Chișinău International Marathon”. Compania are grijă constantă de angajații săi și menține o atmosferă sănătoasă în echipă.

Organizați și dvs. un Team Building în cadrul celui de-al cincilea „Chișinău International Marathon”, care va avea loc pe 29 septembrie 2019.

Pentru a vă înregistra și a afla mai multe detalii despre competiție, accesați site-ul marathon.md.

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare