loading...

Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 septembrie, 18:53510
10 august, 07:36355

Cursa de trail Purcari Wine Run 2020, amânat pentru anul viitor

Sportivii care și-au dorit să participe la Purcari Wine Run o vor putea face nu mai devreme decât anul viitor. Din cauza situației epidemiologice instabile din țară, evenimentul a fost amânat.

Purcari Wine Run este una dintre cele mai populare curse din Moldova printre sportivii locali și cei străini, care participă la această competiție nu doar pentru medalii, ci și pentru o experiență inedită.

Echipa Sporter, care este organizatorul acestei curse, a sperat până în ultima clipă că situația cu COVID-19 în Moldova se va stabiliza și că va fi din nou posibil de organizat evenimente sportive cu caracter de masă. Dar, din păcate, cursa nu va avea loc în acest an. Pentru siguranța participanților, organizatorii au decis să amâne Purcari Wine Run 2020 pentru anul viitor.

Toți cei care s-au înregistrat la această cursă își pot transfera sloturile pentru anul următor. În 2021, evenimentul Purcari Wine Run este preconizat pentru data de 3 septembrie.

Dacă aveți întrebări, le puteți adresa printr-o scrisoare la adresa: event@sporter.md.

Urmăriți noutățile și actualizările despre evenimentele noastre pe site-ul Sporter sau pe pagina noastră de Facebook.

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare