loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:557950
16 august, 06:26391

Despre cele mai frumoase clipe de la Purcari Wine Run 2019 te informează Noi.md

Portalul de știri Noi.md a devenit partener media al cursei de trail Purcari Wine Run 2019. Evenimentul sportiv va avea loc pe 24 august 2019, la vinăria Château Purcari. Participanții la cursă urmează să depășească o distanță de 10 km pe teren accidentat și să afle o mulțime de lucruri interesante despre cultura și tradițiile Moldovei.

Portalul informațional Noi.md a fost fondat în septembrie 2010, de către Compania „MLD-Media”. În present, Noi.md continua să publice știri în două limbi – moldovenească și rusă, reflectând evenimente din Moldova și de peste hotarele ei.

Unul dintre cele mai citite compartimente ale site-ului Noi.md este „Analitica”. În acest scop, în 2013, a fost creat Centru Analitic Noi.md, unde sunt publicate opiniile experților despre cele mai frapante și importante evenimente și fenomene din țară și din străinătate.

Oricine poate trimite pe Noi.md o știre sau un mesaj despre ceea ce-l preocupă.Potrivit datelor Gemius, Noi.md face parte din top-10 cele mai populare site-uri din Republica Moldova.

Reamintim, cursa de trail Purcari Wine Run 2019 se va desfășura pe 24 august 2019, pe teritoriul vinicol Château Purcari. Participanții la cursă urmează să depășească o distanță de 10 km pe teren accidentat. Vă puteți înregistra și afla detaliile cursei pe site-ul oficial al evenimentului purcari.winerun.md.

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare