loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:556500
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0018840
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:005960
22 noiembrie, 10:55966

Doar de Black Friday aveți 20% reducere la orice eveniment Sporter

Vinerea este o zi iubită și așteptată de toți. Însă există o zi de vineri, pe care mulți o așteaptă un an întreg. Desigur, toți au înțeles despre ce e vorba! Degrabă e Black Friday sau „Vinerea Neagră”. Aceasta este ziua reducerilor și a bonusurilor uriașe, așa că marcați data de 29 noiembrie în calendarul dvs. și nu ratați prețurile cu reduceri pentru toate competițiile Sporter.

Toți cei care doresc să participe la evenimentele sportive din anul 2020 organizate de Sporter, doar de „Black Friday” vor avea ocazia să se înregistreze și să achite costul participării cu o reducere de 20%.

Reducerile sunt valabile pentru următoarele evenimente sportive:

— Mileștii Mici Wine Run;

— Kids Triathlon Triumph;

— Triathlon Triumph;

— Glodiator Kids Mud Race;

— Glodiator Mud Race;

— Purcari Wine Run;

— Kids Run Day;

— Chișinău International Marathon.

Pentru a obține o reducere, trebuie să utilizați codul promoțional în momentul înregistrării. Acesta va apărea pe 29 noiembrie, pe pagina principală Sporter.md. Reducerile vor fi valabile pentru toți cei care se vor înregistra și vor achita costul participării pe 29 noiembrie, în intervalul orelor 10:00 și 23:59.

Achitarea taxei de participare poate fi efectuată într-unul din următoarele moduri:

- cu ajutorul cardului Visa, Master Card sau „Raduga”;

- prin intermediul terminalelor (QIWI, MMPS, RUNPAY);

- în numerar, la oficiul companiei Simpals, situat pe adresa: Chișinău, str. Calea Orheiului, 28/1.

Vă felicităm pe toți cu viitoarea sărbătoare a reducerilor! Nu ratați această ocazie!

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare