loading...

Cum să participi la cursa RUNdemia 2.0?

Anul 2020 nu e prea bogat în competiții. Dar toamna nu este momentul pentru a fi deprimat. Este timpul să câștigi noi medalii sportive. Acceptă provocarea Sporter și RUNdemia! Participă la ediția de toamnă a cursei online RUNdemia 2.0 în perioada 23-29 noiembrie. De data aceasta totul va fi diferit: un nou sezon, o nouă medalie, noi categorii de câștigători.

4 noiembrie, 12:261960
Extinzând hotarele: Maratonul Chișinău, alergat virtual și în India

Duminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea mai neobișnuită și mai internațională ediție a Maratonului de la Chișinău — Online Chisinau International Marathon 2020. În această zi, alergătorii în tricourile decorate cu însemnele competiției au putut fi văzuți nu doar la Chișinău, ci și la Ungheni, Bălți, Soroca, în mai multe orașe din Transnistria, în SUA, Italia, România, Grecia și chiar în India.

5 octombrie, 16:262520
Până la startul Online Chisinau Marathon 2020 au mai rămas 2 zile

Puteți susține cel mai mare eveniment sportiv din Moldova oriunde v-ați afla – în țară sau peste hotare, alergând una dintre distanțele selectate. Organizatorii sugerează să purtați un tricou de la edițiile precedente ale maratonului sau de la orice alt eveniment Sporter, pentru a simți că împreună suntem uniți. Fiecare participant își alege singur traseul pentru cursă.

25 septembrie, 14:243830
Aheel, un dispozitiv inteligent

Dacă îți place să alergi, atunci e posibil că ai auzit despre tehnici de alergare traumatice și netraumatice. Pe scurt, aterizarea pe călcâi în timp ce alergați este periculoasă pentru genunchi, spate și articulații.

25 septembrie, 13:263480
Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 septembrie, 18:535020
22 noiembrie, 10:551302

Doar de Black Friday aveți 20% reducere la orice eveniment Sporter

Vinerea este o zi iubită și așteptată de toți. Însă există o zi de vineri, pe care mulți o așteaptă un an întreg. Desigur, toți au înțeles despre ce e vorba! Degrabă e Black Friday sau „Vinerea Neagră”. Aceasta este ziua reducerilor și a bonusurilor uriașe, așa că marcați data de 29 noiembrie în calendarul dvs. și nu ratați prețurile cu reduceri pentru toate competițiile Sporter.

Toți cei care doresc să participe la evenimentele sportive din anul 2020 organizate de Sporter, doar de „Black Friday” vor avea ocazia să se înregistreze și să achite costul participării cu o reducere de 20%.

Reducerile sunt valabile pentru următoarele evenimente sportive:

— Mileștii Mici Wine Run;

— Kids Triathlon Triumph;

— Triathlon Triumph;

— Glodiator Kids Mud Race;

— Glodiator Mud Race;

— Purcari Wine Run;

— Kids Run Day;

— Chișinău International Marathon.

Pentru a obține o reducere, trebuie să utilizați codul promoțional în momentul înregistrării. Acesta va apărea pe 29 noiembrie, pe pagina principală Sporter.md. Reducerile vor fi valabile pentru toți cei care se vor înregistra și vor achita costul participării pe 29 noiembrie, în intervalul orelor 10:00 și 23:59.

Achitarea taxei de participare poate fi efectuată într-unul din următoarele moduri:

- cu ajutorul cardului Visa, Master Card sau „Raduga”;

- prin intermediul terminalelor (QIWI, MMPS, RUNPAY);

- în numerar, la oficiul companiei Simpals, situat pe adresa: Chișinău, str. Calea Orheiului, 28/1.

Vă felicităm pe toți cu viitoarea sărbătoare a reducerilor! Nu ratați această ocazie!

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare