loading...

Echipa Sporter vă urează un An Nou fericit!

Anul Nou este o sărbătoare importantă. Este momentul în care ne oprim și facem bilanțul. Noi, echipa Sporter, ne amintim cât de reușit a fost anul competițional, ce am izbutit să facem și ce încă mai avem de făcut

30 decembrie, 08:512430
18 decembrie, 14:22187

Donaris Vienna Insurance Group se alătură Maratonului de Crăciun. Tu te-ai înregistrat?

Pe  22 decembrie ne întâlnim în Piața Marii Adunări Naționale pentru a crea o atmosferă feerică și plină de emoții împreună cu Donaris Vienna Insurance Group în calitate de partener, care va susține participanții la Maratonul de Crăciun by Naturalis.

Îndemnăm toți doritorii, de la mic la mare, să contribuie la o cauză nobilă din spatele acestui frumos eveniment sportiv!

 Donaris Vienna Insurance Group liderul pieței de asigurări din Moldova și membru al grupului Vienna Insurance Group. Peste 50 de companii din 25 de țări formează acest grup cu o tradiție de durată, brand-uri bine poziționate, bazate pe încredere și profesionalism.

Misiunea companiei Donaris VIG este de a oferi servicii de asigurări calitative, competitive pentru toate categoriile de clienți și să oferim un suport societății prin implicarea în diverse proiecte de caritate precum este Chisinau International Marathon în colaborare cu CCF/HHC Moldova, Wings for Life, Concordia și Diaconia.

Maratonul de Crăciun by Naturalis se va desfășura pe 22 decembrie, în PMAN, începând cu ora 9:30. Startul se va da la ora 12:00. Pentru a afla mai multe despre competiție și pentru a vă înregistra, accesați: https://craciun.md/ro/

sursa craciun.md
0
Noutați asemănătoare