loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:55710
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:005100
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:001370
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:371410
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:232670
VeloHora revine!

Dragi cicliști amatori și profesioniști, avem vești bune pentru voi! Cea mai de amploare plimbare urbană cu bicicletele revine!

1 martie, 18:501830
20 decembrie, 11:31452

Duminică, la Chișinău se va desfășura Maratonul de Crăciun by Naturalis 2019

Duminică, 22 decembrie, la Chișinău va avea loc cursa de carnaval pentru întreaga familie „Maratonul de Crăciun by Naturalis 2019”. Piața din centrul capitalei se va transforma într-un adevărat basm de Crăciun, unde fiecare participant la cursă se va putea bucura de cadouri, o atmosferă festivă și multe alte surprize plăcute.

Dacă deja v-ați înregistrat la cursă, atunci a sosit timpul să vă gândiți la costumul dvs. fabulos. Vă amintiți că principala condiție a „Maratonului de Crăciun by Naturalis” este costumul de carnaval? Indiferent cum va fi, tradițional de iarnă sau cumva special, principalul lucru este să vă simțiți comodl. Împreună cu alți participanți, urmează să alergați 3 km de-a lungul bulevardului Ștefan cel Mare și să colectați cadouri în punga dvs. specială de Anul Nou.

Cei mai inventivi și creativi participanți vor fi premiați de partenerii evenimentului în cadrul concursului pentru cel mai original costum.

„Maratonul de Crăciun by Naturalis” este o cursă care oferă nu numai bună dispoziție și cadouri, dar și multă bunătate. În fiecare an, banii colectați din taxele de înregistrare sunt donați pentru a ajuta copiii nevoiași. De data aceasta, „Maratonul de Crăciun” îl va ajuta pe Vlad Pânzari, un băiat de 10 ani, care suferă de o formă severă de paralizie cerebrală. Banii vor fi donați familiei acestuia pentru costurile de reabilitare și ajutor material.

Îi așteptăm pe toți participanții pe 22 decembrie în PMAN! Programul festiv va începe la ora 9:30. Startul cursei se va da la ora 12:00. Nu întârziați, cadourile nu se vor colecta de la sine.

Iar pentru cei, care încă nu s-au înregistrat, reamintim că numărul de locuri este limitat. Dacă doriți să le oferiți copiilor dvs. amintiri fericite sau să vă întoarceți în copilărie pentru câteva ore, înregistrați-vă cât mai curând pe craciun.md.

Pentru mai multe informații despre ce vă așteaptă la cursă, accesați site-ul oficial al evenimentului - craciun.md.

sursa craciun.md
0
Noutați asemănătoare